Yakalanamayan Zodiac Katili'nin 51 yıllık şifreli mesajı çözüldü!

ABD'de 1960'ların sonu ve 70'lerin başında polis kayıtlarına göre beş, kendi iddiasına göre ise 37 kişiyi öldüren ve yakalanamayan Zodiac Katili'nin 1969 yılında gönderdiği şifreli mesaj, üç kişilik gönüllü ekibin çalışmasıyla çözüldü. İşte filmlere konu olan Zodiac Katili'nin mesajı...

zodiac-aaaa111_16_9_1607770945-880x495.jpg


Kaynak:

 
Böyle birinin nasıl büyüdüğünü çok merak ediyorum. Genellikle trajedi dolu bir küçüklük geçiriyorlar.
Ben size katılmıyorum. Hayatı her yönü ile bilmediğinizi düşünüyorum. Ben çok şey öğrendim hayattan ve insanlardan. İnsan kötüdür. İnsanın özünde kötülük vardır.
 
Bildiğim kadarıyla hiçbir dinde öldürdüğünüz insanlar cennette köleniz olmuyor. İslam dininde ise bir insan başka bir insanı haksız ve sebepsiz yere öldürdüğünde bütün insanlığı öldürmüş gibi sayılıyor ve ebediyyen cehenneme atılıyor. Ayrıca hesap gününde de haksız ve sebepsiz yere öldürülen insan kendisini öldüren kişiyi aynı şekilde öldürecek ve OC'ünü alacak deniliyor.

Ben size katılmıyorum. Hayatı her yönü ile bilmediğinizi düşünüyorum. Ben çok şey öğrendim hayattan ve insanlardan. İnsan kötüdür. İnsanın özünde kötülük vardır.

Arkadaşım ne yazık ki sözlerinden anlaşılacağı üzere hayattan ve insanlardan hiçbir şey öğrenemediğin sonucuna varıyorum. İnsanın özünde kötülük olduğunu ve insanların kötü olduğunu söylüyorsun. Aslında bu sözlerinde sen sadece kendi karakterini açığa vurmuşsun hepsi bu. Bütün önyargılarını bir kenara bırakıp tamamen objektif bir şekilde hayata ve insanlara bakmıyorsun. Her şeye yalnızca kendi açından bakıyorsun ve empati duygusundan da yoksunsun sanırım. O kadar bencilleşmişsin ki yapılan her şeyi kendine yapılan bir kötülük olarak algılıyorsun. Senin için üzüldüm doğrusu. Umarım bir gün bu karamsar ruh halinden kurtulur, hayata ve insanlara hakikat gözüyle bakarsın ve gerçekleri görürsün.
 
Tuhaf olan şifrenin çözülmesi değil, 50 senedir çözülememiş olması. Bildiğim kadarıyla bu mektuptaki şifreli yazı FBI'ın genel merkezinde heykel haline getirilip dikildi. Belki çözen biri çıkar diye. Ayrıca filmi de izlemiştim, çok kötü bir yapımdı. Bu haberden sonra adam gibi çekilse iyi gişe yapar.
 
Umarım TV şovunda gösterdiğiniz ben olmayan beni yakalamaya çalışırken çok eğlenirsiniz şovun hakkımda işaret ettiği nokta şu ki gaz odasından korkmuyorum çünkü beni erkenden cennete gönderecek ve şu an benim için çalışacak yeteri kadar kölemin olduğu cennette gittiklerinde kimse hiçbir şeye sahip olmayacaklar ve bu yüzden ölümden korkuyorlar ama ben korkmuyorum çünkü cennet ölümündeki yeni hayatım daha kolay olacak

Şifreyi Google Translate ile çevirmişimdir.
 

Geri
Yukarı