[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

Arkadaşlar sizler için sevindim. Çürüsün parmaklıklar ardında. Hakkınızı almanız dileğiyle.

Bi' temiz dövebilseydik iyiydi. Bence dayak insani bir şey, hakedene atmalı. Ceza kanununda böyle şeyler olmalı. Tecavüzcüsü, hırsızı, vatan haini mahkemeye pis pis sırıtarak gidiyor. Suçu sabit olanların ağzını burnunu kıracaksın ki öyle kameralara poz veremesinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum. İyice dövmek gerek böylelerini.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş. Elimde ses kayıtları var şahsa ait. Dilerseniz göndereyim. Yakalanmış ama, belki faydası olur.

Baştan belirteyim beni yanlış anlamayın,

Ancak keşke bir dövseydik tarzı mesajlarınızdan rahatsız oldum açıkçası.

Burası hukuk devleti ve ceza vermeye yetkili bu işi yapan kurumlarımız var,
bize düşen derdimizi,doğru bir şekilde anlatmak ve cezasının verilmesini beklemek olacaktır. Herkes her konuda cezayı kendi kesseydi bu ülke ne hale gelirdi bir düşünün?

Bu eleman kesinlikle büyük suçlar işlemiş ve insanları da birbirine düşürmüş yetmemiş devlete topluma hizmet eden polis memurlarının ismini kötüye kullanmış cezası da ona göre olacaktır. Madur olanlar için ne yapılması gerektiğini yazdık gerisini devletimize bırakın.

Bu elenan beni dolandırmaya çalışırken bana da küfürler etmişti ona sadece merak etme bir gün yakalanacaksın demiştim kötü söz sahibine aittir.

Ayrıca devlette organları ile çalışan bir sistemdir her şeye anında yetişemez, eğer bu elemana dolandırılan varsa bşrazda kabahati kendinde aramalı ve ders çıkarmalı, zararını da sineye çekmeli.. Hayat bu olabilir böyle şeyler biraz da zarar edelim ne olmuş? Zararınız karşılığında bir hayat tecrübesi satın almış gibi düşünün aslında kârdasınız

Burası texas değil T.C.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha geçen günler içerisinde bir arkadaşıma forumlarda satış yapmayı kestiğimi veya bir şey almadığımı söyleyince bana aynı kişiden bahsetti. Dostlar dikkat çekmek istediğim bu arkadaşımız öyle forumlarda sizin bizim gezdiğimiz gibi çok vakit geçirmez. Gelinen durum ise bu şahıs o kadar kişiyi üzdü ki bilen duymayan kalmadı. Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun diyerek rahat bir nefes almanın sevincini yaşıyorum.

İkinci el alışverişlerinde kargo ile hiç uğraşmadım ve sıkıntı çekmedim. İnşallah demir parmaklıkların arkasında çürür.

17 yıl biraz az değil mı ? Şöyle bir 50 yıl
yese de akıllansa şerefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…