[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

Adaletin yerini bulması güzel:) Ama hala dışarıda insanların rızkını göz göre göre çalıp sonrada iş adamı lakabıyla ortalıkta dolaşması...
Hocam hayat böyle, belki adalet maddi anlamda olmayabilir ama ilahi adalet var. Elbet bir yerlerinden çıkar milletin rızkı…

Dolandırılan arkadaşlar davanın peşini bırakmasınlar. Müdahil olsunlar. Malumunuz Avrupa birliği sürecinde cezalarımız çok yumuşadı. 3-5 yıl yatıp çıkmasın. Belki paranızı hiç geri alamayacaksınız ama o hırsız da özgürlüğünü geri alıp tekrar İnsanların canını yakamayacak.

Beyler benim bu adamla alakam şöyle. Ben oyun eşyası sattım buna. Bir kaç ay sonra polis geldi kapıya, ifadem alındı. Parayı meğer başkasına yatırtmış, o şahıs da benim ismime yatırdığı için doğal olarak beni şikayet etmiş. Henüz bir gelişme olmuş değil.

Bu polis işi olunca psikolojim bozuldu. KPSS'ye hazırlanıyordum tüm düzenim alt üst oldu. En yoğun geçirmem gereken son bir ay çok kötü geçti, sonuç olarak sınav da kötü geçti. Şimdi ben istiyorum ki eğer bu haber doğru ise beni şikayet eden kişiye ulaşayım hakkımdaki şikayeti geri alsın (tabi mümkünse) ve beraber bu şahıs hakkında şikayetçi olalım. Manevi tazminat davası dahi açacağım. Hatta orada burada ifşa ettiğim için bana sövüp duruyor, pişkin pişkin konuştuğu ses kaydında bile sövüyor. Hakaret davası da açılabilir.

Bu adamın en az 30 yıl yemesi lazım. En az 10 yıldır aktif 100 bin lirayı aşkın vurgunu var. Hem aynı yöntemle herkesi birbirine şikayet ettirmiş durumda. Dolayısıyla bir de kamu davası açılması lazım ki devletin kaynaklarını boşa kullandırma suçu var.

Sahibinden, çeşitli forumlar, knight online gibi oyunlar, steam, counter-strike hemen hemen para geçen her yerde bir vukaatı var şahsın. 40-50 dosya var denmiş emin olun o %5'i falandır. Şikayet etmeyip üstüne su içiyor çoğu kişi.

Eğer doğruysa dolandırılan kim varsa ulaşmaya çalışacağım. Sadece bana mesaj atan 15-20 kişi var. Açtığım konuları görüp dolandırılmaktan kurtardığım ama dolandıramayınca şahsın hakaret ettiği de bi 50 kişi vardır.

Emin olamadığım için tam sevinemiyorum şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen karakola veya savcılığa başvur. E-devlet sitesine girdiğinde adına açılmış dava görünüyor mu dostum ? Artık üzülmeyi bırakın sevinmenin tam zamanı neticeye ulaştık :) Bırak şimdi gerisini o düşünsün halen işleme girmeyi bekleyen dosyaları da var cezası uzar gider bu elemanın... Eğer hesabında vs para ele geçirilirse oradan mağdurların paraları geri iade yapılabilir. Şimdi sana açılan davanın olayı ortaya çıktı nasılsa artık sende şikayeti geri çekmesini talep edebilirsin ama önce karakola yada savcılığa bildir bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajları okurken zaman zaman gerildim, ama sonunda gerçekten mutlu oldum. Peki bu dolandırılan arkadaşlar davalarından vazgeçmeyip para talep edebiliyorlar mı? Çünkü büyük ihtimal o zat ödeyemeyecektir, belki fazladan birkaç yıl yatar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı