[Yakalandı] Dolandırıcılık - Yahya Kemal Aksoy

LitmuS

Hectopat
Daha fazla  
Yahya Kemal Aksoy

Bu isime açmış olduğum bir dava mevcuttur ve sürekli izini takip ediyorum. Yine bir araştırma sonucu siteyi gördüm ve üye oldum. Takip ettiğim üzere bu kişi beni de dolandırdı ve şuanda savcılığa verilmiş durumda. Lakin tutuklandı bilgisi net bir bilgi midir çünkü bu bahsettiğiniz şahıs hala sahibinden.com üzerinden milleti dolandırmaya devam ediyor. Bu kişiye dava açan varsa izmirdeyim dosyaları birleştirebiliriz birbirimize bu konuda yardımcı olabiliriz siteyi/konuyu sık kullanılanlara ekliyeceğim yazacağınız veya hakkında vereceğiniz her bilgi ihtiyacımız olucaktır.

Pioneer XDJ-RX Professional DJ Setup Acil Satılık Sıfır Gibi - DJ DJ Setup Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 417096563

Tutanağın tümünü konu ile ilgili mağdur kişilerle faydalı olabilecek ise paylaşabilirim.
Ayrıca kişiyi sürekli takip ettiğim için ilanda açtığı telefon numarası, ilan satış numarası, kullanıcı ismi numarası herşeyi mevcut.

Sizden de bilgi ve destek bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şahısla telefon görüşmesi yaptım. Sahibinden sitesinde sözde 2 tane EVGA 1080 Tisatıyordu 1300 TL yazmış. Kimse böyle bir fiyat yazamaz o ürüne. Ben de aradım dolandırıcı olduğunu bilerek şahısla konuştum. Elden yapalım dedim alışverişi kıvırdı dansöz misali. Sonra sıkışınca küfretmeye başladı.

Şahısın bende 10 dakikadan fazla telefon kaydı var. Paylaştığım o 2 numara da bu çakala ait. Sahibinden sitesiyle irtibata geçip kaldırttım dükkanını. Anlaşılan eleman uslanmak bilmiyor. Delikanlımısın dedim evet dedi ama adres veremedi sadece küfrediyor. Bunun sonunuda getiricem o küfürler için. Verdiğim o 2 tane telefon numarasını dosyana ekle lazım olursa ses kayıtlarını da yollarım. Ben emniyete başvurdum 2 gün önce ses kaydıyla birlikte...

0553 059 45 87 Yahya Kemal Aksoy - Dolandırıcıdır.

0542 521 2334 - Aynı şahsın numarası ... Bunlardan da şikayetci olundu herkese iyi forumlar sorusu olan sorabilir...

Bu 2 numarayı da ekle. Eleman anca sövüyor çocuklar gibi. Bunlar dolandırıcı şebekesi 2 kişilerdi yanındaki arkadaşına ver dedim telefonu vermedi. Engelledim sonra o 2. yazdığım numaradan aradı beni tekrar ne geçti eline şimdi falan dedi. Sahibinden com sitesinden banlattığım için kullandı bu kelimeyi. Sonra küfretmeye devam etti. Benim aradığım ilanında adıyaman besi yazıyordu. Böyle şahıslardan doğru bilgi bekleme asla.

Şahsın ip lerini sahibinden.com depoluyor bu arada. Sen de öyle bir talepde bulun, savcılık talebine karşılık verecekler. Bunu da şikayet ediyorum şimdi kapatsınlar. Milletin helalini sömürüyor kahpeler!

Yahya kemal aksoy olarak sahibinden sitesinde olan şahısla bu yakalanan tuncay güvenç adlı polis kimliği kullanan şahıs farklı. Emre göktaş yani tuncay güvenç kimliği kullanan eleman cezaevinde. Yahya denen dolandırıcıdan şikayetci oldum o da yakalanır yakında.

Yahya kemal aksoy adıyla dolandırıcılık yapan şahıs hergün yeni ilan koyuyor. 10 dakika önce yine koydu.

Her delili araştırıp dosya yapıyorum, pazartesi savcılığa gidip ek delilleri vereceğim.
Alakadar olan herkese teşekkür ediyorum. Tek isteğim bu başlıktaki kişi gibi Yahya Kemal Aksoy ismi ile dolandırıcılık yapan kişinin de yakalanması. Sürekli ilan koyuyor takipteyim. Sürekli birilerinin canı yanıyor bu kişi tarafından. Dolandırılan varsa bilgi paylaşımı yapabiliriz.

En kısa sürede yakalanacaktır.Ben denk geldikce sildiriyorum böyle ilanları. Şahsın kullandığı IP ye blok atılmasını talep ettım çünkü insanları mağdur etmeye devam ediyor.

Dolandırılan bir asker arkadaş ulaştı bana. Ulaşıcak sana delil attım ona bir sürü.

Ben de dolandırıldım YAHYA KEMAL AKSOY tarafından. Yarın savcılıga gideceğim elde kanıt varsa lütfen paylaşın.

Kardeşim bu adam beni de dolandırdı yarın savcılığa gidicem. Elindeki bilgileri lütfen benimle de paylasırmısın? Acil cevabını bekliyorum.

Yarın sizin gibi dosya oluşturup savcılığa başvurucam sizden haber bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…