[Yakalandı] Dolandırıcılık - Yahya Kemal Aksoy

Daha önce şikayet dilekçesi vermediyseniz sizin işinizi kolaylaştıracak bir kaç bilgi verelim:

Boş bir A4 Kağıdına tükenmez kalem ile TÜRKİYE CUMHURIYETI BAŞSAVCILIĞI'NA başlıkla konu ile ilgili detayları girip şu tarihte bu oldu bu tarihte bu oldu bu bu delil tutanakla birlikte sunulmuştur gibi.. En alta ad, soyad, imza, meslek, telefon numarası, eğitim durumu bilgilerin girilmesi gerekmekte. kimlik fotokopisi istenmekte ayrıca yazdığınız tutanağın bir fotokopisinide istiyorlar. Yaşadığınız dolandırıcılıkla ilgili ekran görüntülerini çıktı alın kağıt üzerinden sunun aynı zamanda bu resimleri varsa mesajlaşmaları CD/DVD ortamında sunun. Ben size detayları özel mesaj ile vereceğim çünkü muhtemelen konuyu takip ediyordur. Çünkü ben ilan link paylaştığım süreden itibaren o kategoride daha önce rahat 10 ilan açmıştı artık açmıyor takip edemeyim diye ama hala gözlemim altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce şikayet dilekçesi vermediyseniz sizin işinizi kolaylaştıracak bir kaç bilgi verelim.
Boş bir A4 Kağıdına tükenmez kalem ile TÜRKİYE CUMHURIYETI BAŞSAVCILIĞI'NA başlıkla konu ile ilgili detayları girip şu tarihte bu oldu bu tarihte bu oldu bu bu delil tutanakla birlikte sunulmuştur gibi.. En alta ad, soyad, imza, meslek, telefon numarası, eğitim durumu bilgilerin girilmesi gerekmekte. kimlik fotokopisi istenmekte ayrıca yazdığınız tutanağın bir fotokopisinide istiyorlar. Yaşadığınız dolandırıcılıkla ilgili ekran görüntülerini çıktı alın kağıt üzerinden sunun aynı zamanda bu resimleri varsa mesajlaşmaları CD/DVD ortamında sunun. Ben size detayları özel mesaj ile vereceğim çünkü muhtemelen konuyu takip ediyordur. Çünkü ben ilan link paylaştığım süreden itibaren o kategoride daha önce rahat 10 ilan açmıştı artık açmıyor takip edemeyim diye ama hala gözlemim altında.
Tamam kardeşim çok sağol özelden sana ulaşamadım ulaşabilirsen numaramı paylaşim. En azından senden bilgi aliyim hızlıca süreç işlesin. Bu şerefsiz de cezaevini boylasın.

Daha önce şikayet dilekçesi vermediyseniz sizin işinizi kolaylaştıracak bir kaç bilgi verelim.
Bu gün Vize Cumhuriyet Başsavcılığına başvuru yapılmıştır. En kısa zaman yakalanmaları dileğiyle. SAYGILAR

Başlıktaki kişi yakalanmış bahsi geçen kişi başka bir dolandırıcı YAHYA KEMAL AKSOY adını kullanıyordu isim değişerek YAŞAR YILMAZ adı ile devam etmekte şuanda.

Alışveriş yapacak kişilerin dikkatli olmasını rica ediyorum sizde sıkıntı yaşamayın.

Başlıktaki kişi yakalanmış bahsi geçen kişi başka bir dolandırıcı YAHYA KEMAL AKSOY adını kullanıyordu isim değişerek YAŞAR YILMAZ adı ile devam etmekte şuanda.

Alışveriş yapacak kişilerin dikkatli olmasını rica ediyorum sizde sıkıntı yaşamayın.

Şuan ilanı varsa link alabilir miyim?

Gördüm Google'dan aratınca çıktı 2 saat önce koymuş ama kaldırılmış ilanları. IP ban attılar isime de bloke koyun demiştim farklı isim yaptı çakal hemen başka yerden ama nafile, yakalanacak.

• 0543 868 07 29
  • EFKAN YILMAZ dolandırıcıdır... Efkan Yılmaz ismi ile devam ediyor eleman.
Adsız.jpg

Bu adamla arkadaşlar görüştü yine aynı adam ses kayıtları aldım. Çarşı iznimde bu numarayı ve ilan numaralarını savcıya aktarıcam. EFKAN YILMAZ adında yine devam ediyor büyük ihtimal bu şekilde hesap numarası da vardır. Bu bu numara cia de VIF yasın diye kayıtlı çıkmıştır. Bilgilerinize.

Yahya Kemal Aksoy ismini kullanan dolandırıcı az önce yeni ilan vermiş - şu an kullandığı isim Ebubekir Aksoy... Bu sefer telefon no yazmamış.

İlan no :
  • 419076207
ASUS GeForce GTX 1080 1300 TL yazmış. Bilginize.

Adsız.jpg

Yahya Kemal Aksoy ismini kullanan dolandırıcı az önce yeni ilan vermiş - şu an kullandığı isim Ebubekir Aksoy...

Şebeke bunlar iki kişi olduklarına eminim net olarak ama daha fazla kişi varmı bilmiyorum.
Kişi takibimde bir adet üyelik değil aynı anda birden fazla üyelikle dolandırıcılık yapıyor.
Screenshot
Savcılıktan kısa vadede pek bir şey çıkıcak gibi değil ama bu gün olmaz bu ay olmaz bu yıl olmaz ama muhakkak olur yakalanır ve cezasını çeker diye ümit ediyorum.

Şebeke bunlar iki kişi olduklarına eminim net olarak ama daha fazla kişi varmı bilmiyorum.
Kişi takibimde bir adet üyelik değil aynı anda birden fazla üyelikle dolandırıcılık yapıyor.
Screenshot
Savcılıktan kısa vadede pek bir şey çıkıcak gibi değil ama bu gün olmaz bu ay olmaz bu yıl olmaz ama muhakkak olur yakalanır ve cezasını çeker diye ümit ediyorum.

merhaba arkadaşlar bende dün mağdur oldum .
2 saat içinde fark ettim durumu . kendi bankamın aracılığı ile eft iptali yaptırdım. AMA karşı tarafın bankası ile görüştüm. saat 15:15 civarında KUVEYT TÜRK bankası iade işleminiz gerçekleşecek 17:30 a kadar dedi ..Bunun üzerine bugün e bıraktım savcılığı. FAKAT para iade de olmadı. Kuveyt Türk deki telefon konuşmasındaki şahıs a 3 kere sordum param geri gelecekmi diye .. 17:30 dan sonra hesabınıza bakın dedi .... 18:00 da aradım KUveyt Türkü ve sordum -YOK ..15:15 de ki görüşmeye istinaden şikayet oluşturdum.

Şimdi savcılığa gidicem . Lütfen Fikir verin .

merhaba arkadaşlar bende dün mağdur oldum .
2 saat içinde fark ettim durumu . kendi bankamın aracılığı ile eft iptali yaptırdım. AMA karşı tarafın bankası ile görüştüm. saat 15:15 civarında KUVEYT TÜRK bankası iade işleminiz gerçekleşecek 17:30 a kadar dedi ..Bunun üzerine bugün e bıraktım savcılığı. FAKAT para iade de olmadı. Kuveyt Türk deki telefon konuşmasındaki şahıs a 3 kere sordum param geri gelecekmi diye .. 17:30 dan sonra hesabınıza bakın dedi .... 18:00 da aradım KUveyt Türkü ve sordum -YOK ..15:15 de ki görüşmeye istinaden şikayet oluşturdum.

Şimdi savcılığa gidicem . Lütfen Fikir verin .
Eft iptal etme diye bir şey duymadım ben. Karşı taraf onay verirse paranızı geri döner aksi halde tamamen kendi iradenizle göndermiş sayılıyorsunuz. Ayrıca savcılığa gidin dilekçe verin olayı anlatın işte. Ama bir sonuç çıkar mı çıkarsa ne zaman çıkar bilemiyorum. Ayrıca geçmiş olsun. Kolay gelsin.

Yukarıdaki bir arkadaşa gerekli işlemleri hızlandırması adına savcılıkta önceden yapması gerekenleri ufakta olsa hatırlattım bakabilirsiniz.

Para geri çekme talebi bende yaptım ama sadece talep edilmiş oluyor işleyişide bildireyim sizin bankanız karşı bankaya iletiyor karşı banka müşteriye, müşteri kabul ederse eğerki geri ödeme oluyor sizce karşı tarafa ulaşabilmişler midir? ulaşsalar bile kabul etmişmidir hiç zannetmiyorum aynı kişi mi sizide mağdur eden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı