Yakın arkadaş evi internet kafe olarak kullanıyor

789261

Centipat
Arkadaşlar selam, yeni setup kurdum arkadaşımla da paylaştım. Neyse arkadaşım bize normalde 2 günde bir falan gelirdi oturur muhabbet eder film dizi izlerdik. Ya hu kasayı aldığım günden beri bana geliyor sadece oyun oynuyor bu biraz sinirime gitmeye başladı. Ya internet kafe gibi kullanmaya başladı resmen. Neyse sonra ben mousetan memnun kalmamıştım dün mousu değiştirdim haberi vardı değiştireceğimden. Bu sefer de arayıp diyor ki mouse değiştirdiysen denemeye geleyim, burada benim şalterler attı. Daha ben kullanmadım beyefendi gelip deneyecekmiş. Mouse uzmanı sanki. Arkadaşlar çok yakın arkadaşım kalbini kırmadan hayır demek istiyorum artık nasıl çözerim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yumuşak şekilde kendinizin bile artık oynayamadığını, bu kadar sık gelmemesi gerektiğini falan söyleyin. Kalbini kırmadan reddetmeniz pek olası durmuyor. Üzecek şeyler söylememeye çalışın.

Arkadaşlar selam, yeni setup kurdum arkadaşımla da paylaştım. Neyse arkadaşım bize normalde 2 günde bir falan gelirdi oturur muhabbet eder film dizi izlerdik. Ya hu kasayı aldığım günden beri bana geliyor sadece oyun oynuyor bu biraz sinirime gitmeye başladı. Ya internet kafe gibi kullanmaya başladı resmen. Neyse sonra ben mousetan memnun kalmamıştım dün mousu değiştirdim haberi vardı değiştireceğimden. Bu sefer de arayıp diyor ki mouse değiştirdiysen denemeye geleyim, burada benim şalterler attı. Daha ben kullanmadım beyefendi gelip deneyecekmiş. Mouse uzmanı sanki. Arkadaşlar çok yakın arkadaşım kalbini kırmadan hayır demek istiyorum artık nasıl çözerim bunu?

Arkadaşlığı kes bence böyle insanlarla eğer kesemem diyorsanda olmaz de istemiyorum de uydur bir şeyler.

Kanka açık açık söylicen. Benim de böyle arkadaşım var. Koltuk alıyorum koşa koşa geliyor, oyun alıyorum koşa koşa geliyor. Geçen PS5'te Plus üyeliği aldım WWE açmadan o geldi sen düşün. Böyle insanlara açık açık söylicen. Veya da birlikte oynayın oyunları ne bileyim Valorant'ta 2 round dönüşümlü oynayın. Eğer oynamak istemiyorsan yüzüne söyle açık açık.

Demek doğru olmaz ama, bence sizi kullanıyormuş gibi geldi. Arkadaşınızın Bilgisayarı yokmu?

En mantıklısı açık açık söylemek. En sonunda tekrar barışırsınız, bir bilgisayar yüzünden yakın arkadaşlığınız bozulmaz diye düşünüyorum. Ya da yükleyin A Way Out gibi Co-op oyun, ayda 1-2 gelsin oynayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı