Yakın arkadaş evi internet kafe olarak kullanıyor

Üstte yazdığım mesajı okursanız bence arkadaşın yapacağı şeyin daha etik olduğunu düşüneceksiniz.

Bir insanın bu yaşlarda her şeyin farkında olması gerekiyor. Dediğimi düşünürseniz iki taraf için de daha iyi olur.
Ya işin komik tarafı bizdeyken bende toplucam diyor tamam bakalım diyorum sanada bizden gidince ben toplamaktan vazgeçtim hevesim kaçtı diyor sonra ki gün aynı döngü arkadaşlar cidden absürt gibi geliyor ama durum bu yani sinir olma sebebim de bu

En güzeli bence de bu fakat, karşıdaki kişi yeterince olgun değilse, durum çok daha saçma bi hal alabilir.
Karşıdaki insanın kendini düzeltmesi gerekiyor. Eğer ilerleme olmazsa çare arkadaşlığı bitirmek gibi görünüyor. Bir insanın sadece teknoloji için kullanılması gerçekten sinir bozucu bir durum.

Ya işin komik tarafı bizdeyken bende toplucam diyor tamam bakalım diyorum sanada bizden gidince ben toplamaktan vazgeçtim hevesim kaçtı diyor sonra ki gün aynı döngü arkadaşlar cidden absürt gibi geliyor ama durum bu yani sinir olma sebebim de bu
Bana kalırsa hevesinin kaçmasının sebebi zaten elinde bir tane olmasıdır. Umarım anlatabilmişimdir. Belki de 'Arkadaşımın bilgisayarı var ben neden bir daha bilgisayar için para vereyim?' düşüncesinde olabilir. Ön yargıda bulunmak istemem ama.

Bana kalırsa hevesinin kaçmasının sebebi zaten elinde bir tane olmasıdır. Umarım anlatabilmişimdir. Belki de 'Arkadaşımın bilgisayarı var ben neden bir daha bilgisayar için para vereyim?' düşüncesinde olabilir. Ön yargıda bulunmak istemem ama.
Cidden çok sevdiğim bir arkadaşım her yardımıma koşar eder ama sistemi topladığıma çok pişman oldum aramızın 10 yıl sonra miladı geçecek kıytırık bir sistemin de bozmasını istemiyorum kaldım öyle

Cidden çok sevdiğim bir arkadaşım her yardımıma koşar eder ama sistemi topladığıma çok pişman oldum aramızın 10 yıl sonra miladı geçecek kıytırık bir sistemin de bozmasını istemiyorum kaldım öyle
Biraz mesafe koy. Hayır demeyi bil. Eninde sonunda kendi hatasını anlayıp özür diler diye düşünüyorum.

Size katılıyorum hocam, muhtemelen gittiği yere kadar böyle takılırım diyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı