Yakın arkadaşa duygular nasıl ifade edilir?

Katakiv

Decapat
Daha fazla  
Aynı okulda okuduğum bir kız arkadaşım var ve bayağı yakınız. Yaklaşık 2.5 sene önce onu sevmeye başlamıştım. Ben onu sevmeye başladıktan yaklaşık 1 yıl sonra, en yakın arkadaşımı sevmeye başladı. Bu yüzden ona duygularımı hiçbir zaman söyleyemedim. Bir ara konuşmayı bıraktık ve unuttuğumu sandım, aklıma gelmiyordu. Ancak tekrar barıştık ve sanırım yeniden onu seviyorum. Hala en yakın arkadaşımı seviyor, fakat arkadaşım ona yüz vermiyor. Bir tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam duygularınızı ifade ettiğinizde arkadaşınız olarak kalmayabilir. İlişkiniz daha eskisi gibi olmayacaktır. Bneim tavsiyem eğer konuşma kesilmesin diyorsanız açıklamayın yok eğer arkadaşım kalması daha çok acıtıyor diyorsanız da direk söyleyin ayıp bir şey değil.

Aynı okulda okuduğum bir kız arkadaşım var ve bayağı yakınız. Yaklaşık 2.5 sene önce onu sevmeye başlamıştım. Ben onu sevmeye başladıktan yaklaşık 1 yıl sonra, en yakın arkadaşımı sevmeye başladı. Bu yüzden ona duygularımı hiçbir zaman söyleyemedim. Bir ara konuşmayı bıraktık ve unuttuğumu sandım, aklıma gelmiyordu. Ancak tekrar barıştık ve sanırım yeniden onu seviyorum. Hala en yakın arkadaşımı seviyor, fakat arkadaşım ona yüz vermiyor. Bir tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin. Ne yapmalıyım?

Hocam aynı durumu yaşadım açıldım istemedi konuşmadı ama sonra fark edebiliyor beni seviyor ve değer veriyor bende ona değer vermeliyim diyebilir ben öyle demesine rağmen hiç umursamadan kırdığı için yavaşça reddettim ama eğer geri dönmezse zaten bu aşktan bana hayır gelmez de geçiyor bir zaman sonra maksimum 1 ay sonra sana değer veren biri çıkar sakın onu kırma onu sev o hayattır.

Hocam çok karmaşık bir durum fakat bana kalırsa yüz yüzeyken konuşun. Fakat bunun konuşmanızın tamamen kesilmesi sonucunu oluşturacağını unutmayın. Umarım kabul eder.

Hocam çok karmaşık bir durum fakat bana kalırsa yüz yüzeyken konuşun. Fakat bunun konuşmanızın tamamen kesilmesi sonucunu oluşturacağını unutmayın. Umarım kabul eder.

Yüz yüze tam olarak ne demem lazım?

Açılırsan reddedileceksin. Kaç yaşındasın, kız kaç yaşında?

Ben 15 kız 14.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı