Yakın arkadaşa hediye tavsiyesi

485936

Hectopat
Arkadaşımın doğum günü için hediye alacağım ama ne alsam bilmiyorum. Normalde bugün 1 arkadaş daha gelip 3 kişi buluşacaktık arkadaşla da ortak para birleştirip tişört alacaktık. Ama o arkadaş hasta olduğu için gelemeyecek. Bende tek başıma ne yapsam bilmiyorum. Sizce ne almalıyım? Oyun gibi şeyleri sever ben 2-3 tane oyun atmıştım onları oynuyordu ara sıra. Ya da kendimden mi bir şey vermeliyim sizce ne yapmalıyım?

Kullanılmış ürünün hediyesi olmaz. Alacaksanız sıfırını satın alın. Mesela kitap okumayı seven birisiyse kitap hediyesi olabilir.

@Kargaşa, arkadaşınız kız mı yoksa erkek mi?

Batmayan gemi muhabbeti varmış, onu verebilirsiniz. Arkadaşlığımız da umarım bu gemi gibi olur diyerekten gemiyi verebilirsiniz. Son günlerde çok popüler ve anlamlı hediye olacaktır diye düşünüyorum.

Batmayan gemi muhabbeti varmış, onu verebilirsiniz. Arkadaşlığımız da umarım bu gemi gibi olur diyerekten gemiyi verebilirsiniz. Son günlerde çok popüler ve anlamlı hediye olacaktır diye düşünüyorum.

Aslında iyi fikirmiş hocam. Ama hediyeyi bugün vermem lazım. Gerçi belirli bir süresi yok. Acaba şey mi yapsam. Bugün buluşacağız 1-2 oyun oynayacağız onları ben ısmarlasam 1 hafta sonra dediğiniz hediyeden alsam? Çünkü sanırım gideceğimiz yerde bulamam onlardan.

@Kargaşa, bugün gideceğiniz yerin -sadece arkadaşınızın hesabını- siz ısmarlayın. Bir hafta sonra da hediyeyi verirsiniz. Kargo süreci biraz uzadı vs. dersiniz, kargo geldiğinde de verirsiniz. Sanki son dakika düşünülmüş gibi bir hediye olur, arkadaşınız rencide olmasın.

@Kargaşa, bugün gideceğiniz yerin -sadece arkadaşınızın hesabını- siz ısmarlayın. Bir hafta sonra da hediyeyi verirsiniz. Kargo süreci biraz uzadı vs. dersiniz, kargo geldiğinde de verirsiniz. Sanki son dakika düşünülmüş gibi bir hediye olur, arkadaşınız rencide olmasın.
Tamam hocam teşekkür ederim. Bilardo parası bir de yemek parasını öderim. Hediyeyi getiremedim şuan teslimatta falan derim.

@Kargaşa, bence bu daha mantıklı olacaktır çünkü kafasında son dakika düşünülmüş gibi bir hediye algısı oluşmasın. Kargo süreci vs. uzadı, normalde böyle olmazdı dersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı