Yakın arkadaşı kıskanmak

NightCall

Hectopat
Merhaba, bir arkadaşım(kız) var dershanede tanıştık 1.5 yıldır arkadaşız karantinadan beri çok yakınlaştık ama kankayız ve sevgilisi var ki benim bunla hiçbir kıskançlık problemim yok. Genelde oyun oynarız birlikte ama başka oyun oynadığı arkadaşlarıda var bunlardan biriyle çok zaman geçiriyor yani oyun oynuyor ki genelde çok zamanı olan bir insan değildir.

Onu çevrimiçi görüp çarğırdığımda işte arkadaşımlayım falan filan diyor bunlada bir sorunum yok sonuçta tek arkadaşı ben değilim ama onunla çok zaman geçiriyor ve beni birazda gözardı ettiğini düşünüyorum, önceden benimle de böyle zaman geçirirdi günde 3-4 saat takılırdık artık öyle değiliz.

Bunu onunla da konuştum ama işte en yakınlarımdansın sen benim ama başka yakın arkadaşlarımda var herkese eşit ilgi göstermeye çalışıyorum diyor ama ne bileyim benimle haftada 1 oynuyorsa onunla 2 günde bir oynuyor ve saatlerce oynuyor günde 2 kere giriyor falan bu durum beni çıldırtıyor kafaya takıyorum son 1 aydır her gün stalklar oldum onunla mı oynuyor kaç saattir oynuyor diye.

Bu duygu beni çok zorluyor anksiyete yaşıyorum benimle zaman geçirmekten kaçınıyor diye ama kendisi kesinlikle öyle birşeyin olmadığını beni sevdiğini bana değer verdiğini söylüyor ki inanıyorum dediklerinede ama bu yaptığının nedenini anlamıyorum daha doğrusu böyle hissetmemin nedenini anlamıyorum. Kendisiyle de konuştum bu durumu birkaç kere ama daha üstüne gidip kendimden soğutmak ve onu baymak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafana taktığın şeye bak bu arada kızdan hoşlanıyor musun bana biraz öyle geldi hani olur ya yakın arkadaşken onu tanıdıkça hoşlanmaya başlarsın seni etkiler.

Neden böyle bir düşünce içerisindesiniz?

Oyun oynamak için arkadaşınıza bağımlı mısınız?
O olmazsa siz oyun oynamaya devam edemeyecek misiniz?

Kafaya takmaya değmez.
Amaç oyun değil zaten birlikte vakit geçirmek o açıdan ona bağımlı değilim. Bu düşüncemin nedeni de benimle eskisi kadar vakit geçirmemesi.
Kıza aşık mısın hocam. Arkadaştan çok seviyormuşsun gibi duruyor.
Aşık değilim ama gerçekten çok seviyorum. Duygusal olarak falan ne bileyim herşeyi konuşabiliyorum onunla. Ne hissettiğime değer veriyor bende çok önem veriyorum ona.
Hocam güldürdünüz gece gece.
Bu arada bu nedenle kıskançlık mı olur!?
Nedeni benimle eskisi kadar vakit geçirmemesi.
Kafana taktığın şeye bak bu arada kızdan hoşlanıyor musun bana biraz öyle geldi hani olur ya yakın arkadaşken onu tanıdıkça hoşlanmaya başlarsın seni etkiler.
En başta zaten sadece normalde arkadaştık zamanla tanıdık birbirimizi ve hep yakın arkadaşlık sınırları içerisindeydik.

Hala öyleyiz hoşlantı belki derinlerde bir yerde olabilir ama ben arkadaşlığımızın en başından kendimi şartlandırdım böyle bir duruma düşmemek yani, ona aşık olmamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden daha eğlenceli başka bir arkadaş edinmiştir. Sende yapışıp kalmak yerine arkadaşlarını çeşitlendir.

Senden daha eğlenceli başka bir arkadaş edinmiştir. Sende yapışıp kalmak yerine arkadaşlarını çeşitlendir.
Eğlence açısından çok iyi aramız yani onu çok güldürürüm. O arkadaşınında eğlenceli olduğunu pek düşünmüyorum ama bilemeyeceğim.

Eğlence açısından çok iyi aramız yani onu çok güldürürüm. O arkadaşınında eğlenceli olduğunu pek düşünmüyorum ama bilemeyeceğim.

Bence sende ona soğuk davran başlarım lan ben burada daraldım dünya da insandan çok ne var söyle bakayım bir sürü insan var tanışırsın sen soğuk davranınca gelir zaten sana değer veriyorsa vermiyorsa takmaz bile başka arkadaşlarıyla oynar (BENCE).

Zaten işte soğuk davrandım birkaç kere hemen anladı sordu etti konuştuk bunları işte yine bana beni sevdiğini değer verdiğini söyledi bunu bana hissettiriyor zaten konuşunca ve ya birlikte olunca o açıdan inanıyorum ama işte bütün arkadaşlarıma eşit davranmaya çalışıyorum diyor ne bileyim gidiyor o çocukla her gün ve ya 2 günde 1 oyun oynuyor konuşuyor bende ona işte hep oyundasın hiç çağırmıyorsun falan diyince 4 günde bir falan çok az giriyorum ya arkadaş çağırıyor onunla giriyorum napayım diyor.
Benim asıl sorunum benim bunu dert etmem kafaya takmam takıntı haline getirmem bu durumdan kurtulmak istiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…