Yakın arkadaşı kıskanmak

Arkadaşlarını çeşitlendirirsen bir sıkıntın kalmaz. Farklı arkadaşlarla farklı hobileri paylaşmak iyidir. Bunları yaptıktan sonra hala aklında o kız varsa, bu seninde daha kabullenmediğin arkadaşlıktan öte duyguların var anlamına gelir. Onları kıza itiraf et, sonra bir güzel reddedil ve rahatla.

Benim de bağlı olduğum iki arkadaşım vardı resmen kendimi onlara adamıştım senin düzeyin sıkıntılı derece de yalnız sın başka arkadaşlar edin ya da onsuz zaman geçirebileceğine inan insan sana verdiği değeri sorma veya ne kadar sevdiğini saçma şeyler zaten görüyorsun bende küçükken böyleydim hatta da ha piskopattım sonra arkadaşlarım gitti ben de gittim belki saçma gelebilir ama sadece onlarla olduğum için yalnız kaldım ve basım çok ağrıdı insanlara gereksizce fazla değer yükleme ne görürsen onu yap zaten hepimiz faniyiz gerek yok birilerinin etrafında kuyruk gibi dolanmaya keşke ben zamanın da hiç gitmeseydim peşlerinden beni kolumdan tutup sürükleme diler ben gittim beni yoran da bu normal yaşantına bak boş ver böyle şeyleri düşünüp kendini üzüp kaybedecek zamanını bir düşün zaman kaybı inan bana.

Bende senin gibi onlar ile aramda bir soğukluk hissettiğim zaman konusurdum ama ben çok konuşdum soğuttum her gün arardım bir şey oldu sanırdım bir gün konuşmasak şimdi hiçbiri yok kafam rahat mutluyum şimdi bir sürü arkadaşım var kıskançlık yok beni bir hafta aramasa üzülmem bunlar ama severim bunları en iyisi böyle olmak diğer türlüsü hastalık gibi hırs gibi.

Bu arada benim arkadaşım kız değildi.

Benimde öyle uzun süre görüşmesek bile samimiyeti bozmadığımız arkadaşlarım var ama bu arkadaşım benim için farklı diğerlerinden daha yakın gibi ne bileyim arkadaşlık bağımızın diğerlerine nazaran özel olduğunu falan düşünüyorum o yüzden böyle konuşmadığımızda falan hemen yazasım, onu yoklayasım geliyor.

Sen aşık mı oldun yoksa kendini mı kandırıyorsun.

Öyleyse ne yapacağım şimdi?
Sevgilisi varsa şansın yok. Her şeyini anlatabiliyorsan bu hislerini de anlatabilirsin ona.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…