Yakın kız arkadaşa nasıl açılınır?

Ghost0Fsparta

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyiz ikimiz de. 2 kız arkadaşım var 2 senedir tanıyorum. Son 1 senedir çok samimiyiz ikisiyle de. 1'ini seviyorum 2 senedir? Sevdiğim kızın privinde 3-4 erkek var okuldan arkadaşları hepsi biri de benim. Çevresinde pek erkek yok zaten. Çevresindeki erkekler arasında en yakın benim zaten. Bayağı şakalaşıyor el kol teması falan var. Çıkışta birlikte yürüyoruz durağa kolumu falan tutuyor arada ben kolumu atıyorum omzuna. Uzaktan bakan birisi iki sevgili olarak görür yani. Anlayacağınız bayağı yakınım işte. Fakat beni çok yakın bir arkadaşı olarak mı görüyor yoksa oda hoşlanıyor mu acaba diyorum. Ama hitap ederken de arada kanka diyor. Bunu bilmediğim için söylemiyorum. Sanaldan da pek konuşamıyoruz mesajlara bakmıyor pek. Not: Bu bana değil sadece herkese karşı böyle mesajlara bakmayan birisi, en yakın kız arkadaşının mesajına bile 2-3 saat sonra dönüyor. Bu yüzden okulda çok samimiyiz zaten. 1-2 kere korku evine gitmiştik 2 erkek 2 kız olarak. Sizce ne yapmalıyım bu konuda? En kötü sene sonu okul kapanacağı zaman söylerim içimde kalmaz diyorum. Çevremdeki arkadaşlarım gazlıyor. Paran var, tipin var, 2 yıldır da fitness yapıyorsun sağlam fiziğin de var diyorlar. Bilemiyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Sınavı onemsiyosan yapma.

1E 1 buluşmalarda söylemesi gerekir bence. Zaten çok yakınmışsınız ona karsı olan hislerinizi açıklarsanız olumlu ya da olumsuz geri dönüş alırsınız.

Hocam olacak şey belli "ben seni arkadaşım olarak görüyorum" diyecek ve bu andan sonra eski arkadaşlığınız bile olmayacak çünkü utanacaksın. Sınava hazırlanıyorsan bu daha kötü bir psikolojiye sokar seni.

Haklısınız. Sınav senesinde sevgili yapmak bana göre çok saçma. Daha sınav senesinde olmayan birisi olarak söylüyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…