Yakın mahallede altyapı olmasına rağmen internet sağlanmıyor

MehmetOfficiall

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evdeki internet hızim 15Mbps diye biliyorum ve bu internet iş görmüyor. Neredeyse 50 metre ileride 99Mbps altyapı var ve ben 15 kullanıyorum. Acaba bunun bir çözümü var mı? Oyunlari mecburen mobil internetten oynuyorum ve yetmiyor.

Bulunduğunuz apartman/site ne kadar fazla fiber talebinde bulunursa servis sağlayıcıya, o kadar hızlı altyapı sahibi olursunuz.

Sehirden uzakta yasiyorun ve bu mahallede bina var 1'inde biz kturuyoz oburundede baska biri oturuyor oda yilda 2 3 kere falan geliyor bende UyduNet dusunuyorum Yalova'da destek veriyormus ama bizim binada Kablonet altyapisiyok çanak anten ile TV kablosunda int akiniyormus sanirim öyle oluyor mu?

Sehirden uzakta yasiyorun ve bu mahallede bina var 1'inde biz kturuyoz oburundede baska biri oturuyor oda yilda 2 3 kere falan geliyor bende UyduNet dusunuyorum Yalova'da destek veriyormus ama bizim binada Kablonet altyapisiyok çanak anten ile TV kablosunda int akiniyormus sanirim öyle oluyor mu?
tt ye rüşvet vereceksin altyapı döşeme parası direkt almazlar(yasal deil) adamını bulacaksın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı