Yakın olan bir kız arkadaşıma aşığım

Hay şöyle kızlar için kendinizi üzüyorsunuz ya...
Sal kanka yeni birileriyle tanış. Ben de yakın arkadaşımdan çok hoşlanıyordum, çocuk sürekli umut veriyordu. En sonunda konuşmayı kendim kesip onu unutmak için de başkasıyla konuşmaya başladım. En iyisi bu gerçekten inan bana.

Kizlar bazen hakaret gibi algilanacak seyleri iltifat olarak kullanabiliyor bunu da göz önünde bulundur. Ayrica eger bir daha gorüsemiyeceginize eminseniz bence açilin içinizde kalmasin. Sonucta hayat fani ölüm ani demişler. Kaybetmeden sevdiginize, sevdiginizi söyleyin

En iyisi açılmak kabul ederse ne mutlu sana etmezse de ne mutlu sana. Reddedilip bazı şeyleri tatmak lazım ki ileride sana bir şeyler katsın bence çok şey düşünme belki şakasına falan tipsiz demiştir. Benim düşüncem bu ve büyük ihtimalle lise 1 falan galiba ya da 2. açılırsan çok şey kaybetmezsin ama açılmazsan daha çok şey kaybedersin.

Önünüze bakın hocam. Dış görünüşünüzü değil, düşüncelerinizi seven bir kadın bulun. Tabii bulabilirseniz.

Eğer reddedilirsen seninle bir daha konuşmayacaktır. Açılırsan unut o kızı. Arkadaş olarak kalmaya çalış.

Git söyle ona onu sevdiğini.

Polis ol sonra silahı çekip sık kafasına sonrada " bana tipsiz demeyecektin dostum " de (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…