Yakın olan bir kız arkadaşıma aşığım

Hay şöyle kızlar için kendinizi üzüyorsunuz ya...
Sal kanka yeni birileriyle tanış. Ben de yakın arkadaşımdan çok hoşlanıyordum, çocuk sürekli umut veriyordu. En sonunda konuşmayı kendim kesip onu unutmak için de başkasıyla konuşmaya başladım. En iyisi bu gerçekten inan bana.

Kizlar bazen hakaret gibi algilanacak seyleri iltifat olarak kullanabiliyor bunu da göz önünde bulundur. Ayrica eger bir daha gorüsemiyeceginize eminseniz bence açilin içinizde kalmasin. Sonucta hayat fani ölüm ani demişler. Kaybetmeden sevdiginize, sevdiginizi söyleyin

En iyisi açılmak kabul ederse ne mutlu sana etmezse de ne mutlu sana. Reddedilip bazı şeyleri tatmak lazım ki ileride sana bir şeyler katsın bence çok şey düşünme belki şakasına falan tipsiz demiştir. Benim düşüncem bu ve büyük ihtimalle lise 1 falan galiba ya da 2. açılırsan çok şey kaybetmezsin ama açılmazsan daha çok şey kaybedersin.

Yani nasıl desem, okul değiştirdim. Onu ilk gördüğümden beri aşığım okulun başladığı günden beri ve şu an okul bitiyor. Yani reddedileceğimi biliyorum çünkü arkadaşı olarak görüyordur. Şunu demese belki umut olurdu: "tipsiz". Yani üzülmüştüm, çok üzülmüştüm. Evde falan sessizce ağlamıştım. Ağladığımı ve tipsiz dediğini hatırlıyorum. Şimdi sana tipsiz diyen birini niye seviyorsun diyeceksiniz. Yok yani, genelde aramızda böyle şeylerin şakası geçer ama o gün cidden üzülmüştüm ve benden özür bile dilemedi. Çünkü ona göre bu gerçek. Kızla çok uyumluyuz. Yani nasıl desem, aynı şeyleri düşünüyoruz, ilgi alanlarımız aynı, mesela benim hedefim polislik, onun da aynı. Kafa dengiyiz, aynı şeylere ilgi duyuyoruz. Aramızda pek bir boy farkı yok. İkimiz de çok uyumluyuz. Adeta Allah yaratırken ikimize aynı şeyleri vermiş. Benimle sevgili olmasını o kadar çok istiyorum ki, kelimelere dökemiyorum. Kızın her şeyini çok beğeniyorum. Gülüşünü, kızışını, sövüşünü, fiziğini. Pek dış görünüşe aldanan bir insan değilim. Yani beni kabul etmeyeceğine çok eminim. Ne yapmam lazım?
Eğer reddedilirsen seninle bir daha konuşmayacaktır. Açılırsan unut o kızı. Arkadaş olarak kalmaya çalış.

Yani nasıl desem, okul değiştirdim. Onu ilk gördüğümden beri aşığım okulun başladığı günden beri ve şu an okul bitiyor. Yani reddedileceğimi biliyorum çünkü arkadaşı olarak görüyordur. Şunu demese belki umut olurdu: "tipsiz". Yani üzülmüştüm, çok üzülmüştüm. Evde falan sessizce ağlamıştım. Ağladığımı ve tipsiz dediğini hatırlıyorum. Şimdi sana tipsiz diyen birini niye seviyorsun diyeceksiniz. Yok yani, genelde aramızda böyle şeylerin şakası geçer ama o gün cidden üzülmüştüm ve benden özür bile dilemedi. Çünkü ona göre bu gerçek. Kızla çok uyumluyuz. Yani nasıl desem, aynı şeyleri düşünüyoruz, ilgi alanlarımız aynı, mesela benim hedefim polislik, onun da aynı. Kafa dengiyiz, aynı şeylere ilgi duyuyoruz. Aramızda pek bir boy farkı yok. İkimiz de çok uyumluyuz. Adeta Allah yaratırken ikimize aynı şeyleri vermiş. Benimle sevgili olmasını o kadar çok istiyorum ki, kelimelere dökemiyorum. Kızın her şeyini çok beğeniyorum. Gülüşünü, kızışını, sövüşünü, fiziğini. Pek dış görünüşe aldanan bir insan değilim. Yani beni kabul etmeyeceğine çok eminim. Ne yapmam lazım?
Polis ol sonra silahı çekip sık kafasına sonrada " bana tipsiz demeyecektin dostum " de (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı