Yakında dayak yiyeceğim

Evet hocam para karşılığı ama benim gibi beş para etmez adam için paralarını harcamaları garip.

Garip işte, adam seni korkutmak için dümenden yok zenci 7 arkadaş gönderdim gibi şeyler söylüyor.
İnanılmaması gerekiyor böyle şeylere, ki eğer gerçekse bu kadar da uğraştılarsa dövsünler yani başka ülkeden gelip uluslararası dayak...

Hocam olur da gelirlerse anadan doğma soyunursunuz adamlar da anlamaz ulan biz dövmeye geldik herif soyundu derler bıraırlar. : D
Tabi tam tersi ihtimal yaşanırsa ben sorumluk kabul etmem.

Ya gelirsesi yok LoL'de davaya verme tehditleri bile daha yaşanabilir. Unut gitsin.

Hocam bu olay dün yaşandı eğer 1 hafta içerisinde gelmezlerse dümendir. O yazıştıkları adamın Instagram'ını falanda buldum detaylı araştırarak.

Bişi olmaz.

"Yurt dışından @739150'i dövmek için adam gönderdik ." Türkiye'den adam bulması daha kolay ve daha ucuz.

Hocam büyük ihtimalle yalan ama bu sizinde başınıza gelse aynısını yaşardınız.

Hocam olur da gelirlerse anadan doğma soyunursunuz adamlar da anlamaz ulan biz dövmeye geldik herif soyundu derler bıraırlar: D
Tabii tam tersi ihtimal yaşanırsa ben sorumluk kabul etmem.

Yok hocam o kadar da değil. En azından sallarım hangisine denk gelirse.

Adam Rusyalıysa Sana Troll Yapmış Değilse Polise Verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…