Yakışıklı mıyım?

yakışıklısın dostum gerçekten söylüyorum. kız mevzularında aşağı yukarı bende öyleydim bir süre sonra çözülüyor şaşı olayına gelince tedavisi vardır umarım bir araştır yinede şaşı olman bir şeylere engel olmayacaktır benimde burnum çok büyük olsun

Hocam yanlış anlamazsanız şaşılık durumunuz nereden kaynaklanıyor sadece merak ediyorum.

Göz arkasındaki kasların gerilmesi sonucu oluyor, çok gerilirse kör bile olabiliyorum gözlük takıyorum normalde 4 numara, eskiden şaşılığım çok fazlaydı göz bebeğim neredeyse içine giriyordu geçen sene ameliyat olduğum için şu an daha az belirgin.

Saç şeklini değiştirebilirsin bence sana önleri biraz daha uzun ve dağınık bir model daha çok yakışır.

Saç şeklini değiştirebilirsin bence sana önleri biraz daha uzun ve dağınık bir model daha çok yakışır.

Hocam saçlarım çok hacimli kolay kolay şekil veremiyorum, geçen gün Reels'larda deniz tuzu spreyi görmüştüm onu sipariş ettim onunla deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…