Yakışıklı mıyım?

Hocam saçlarım çok hacimli kolay kolay şekil veremiyorum, geçen gün Reels'larda deniz tuzu spreyi görmüştüm onu sipariş ettim onunla deneyeceğim.

Veya şöyle bir öneri vereyim deniz tuzu iş görebilir hiç kullanmadım ama şekillendirici köpük kullanabilirsin ben kullanıyordum ama birkaç saat sonra sönüyordu saçım başkasıda öneri verebilir.

Dostum ağzını yüzünü eğerek fotoğraf atmasaydın keşke. Gerçekten özgüvensiz olduğuna inandım.

Bunun dışında İzmir gibi semtlere gitmediğin sürece tipin Türkiye şartlarında ortalama. Saç modelini adam edersen ortalama üstü olursun. Alnını biraz kapatacak şekilde uzatıp kıvırcıklaştırmaya çalış.

Dostum ağzını yüzünü eğerek fotoğraf atmasaydın keşke. Gerçekten öz güvensiz olduğuna inandım.

Bunun dışında İzmir gibi semtlere gitmediğin sürece tipin Türkiye şartlarında ortalama. Saç modelini adam edersen ortalama üstü olursun. Alnını biraz kapatacak şekilde uzatıp kıvırcıklaştırmaya çalış.

Sağ olun hocam tavsiyeleriniz için.

Yaşım 17 bu soruyu sorma sebebim kararsız olmam. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlarla konuşurken kekelemeye falan başlıyorum. Özgüvensizlikten ve gözümdeki şaşılıktan, kimseyle konuşurken gözüne bakamıyorum. Direkt gözlerimi falan kaçırıyorum, hem tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce yakışıklı mıyım? Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.
Neden yakışıklı olmayasın ;). Önce bunu kendine sorman lazım. Daha ergenlik çağındasın ve sorgulaman çok normal. Yakışıklılığından çok özgüvenini güçlendirmeye odaklan, Kimsenin seninle dalga geçmesine izin verme, bu konuda acımasız ol, bende senin zamanında bunu yaptım ve bunu öğrendim.

Son düzenleme:
Yakışıklı mıyım? Sorusu öznel bir sorudur. Buna evet denmesi için johnny Deep gibi olman lazım. Onun dışında kimisi dana yakışıklı kimisi çirkin kimisi de nazik olmak için orta veya tatlısın der.
Açık konuşayım bana kalırsa yakışıklı değilsiniz.
Ama her şey yakışıklıkla bitmiyor. Mesela yakışıklı olsan bile ağzın laf etmiyorsa çok bir işe yaramaz. Görünüşünü ve aklını geliştirmek için elinden geleni yap 1000 defa reddedilirsende 1001 defa dene elbet birisi tutar.

Yakışıklı mıyım? Sorusu öznel bir sorudur. Buna evet denmesi için johnny Deep gibi olman lazım. Onun dışında kimisi dana yakışıklı kimisi çirkin kimisi de nazik olmak için orta veya tatlısın der.
Açık konuşayım bana kalırsa yakışıklı değilsiniz.
Ama her şey yakışıklıkla bitmiyor. Mesela yakışıklı olsan bile ağzın laf etmiyorsa çok bir işe yaramaz. Görünüşünü ve aklını geliştirmek için elinden geleni yap 1000 defa reddedilirsende 1001 defa dene elbet birisi tutar.

Çok haklısınız hocam, güzellik veya yakışıklılık görecelidir kimisine göre yakışıklı kimisine göre çirkin olabiliriz. Önemli olan akıl, kültür ve kişisel bakım ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Yaşım 17 bu soruyu sorma sebebim kararsız olmam. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlarla konuşurken kekelemeye falan başlıyorum. Özgüvensizlikten ve gözümdeki şaşılıktan, kimseyle konuşurken gözüne bakamıyorum. Direkt gözlerimi falan kaçırıyorum, hem tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce yakışıklı mıyım? Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.

Hocam yakışıklısınız fakat bakım lazım, kaşlarınızı düzeltin, size daha iyi uyacak saç stili, ve sizi daha iyi gösterecek kıyafetler giyinerek gerçekten de öz güven sahibi olabilirsiniz. Emir kaflı gibi sayfaları takip ederek gelişebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı