Yakışıklı mıyım?

Yakışıklısın dostum kimseyi aldırış etme her insan güzeldir bu hayatta 14 yaşında göre fazla büyük gösteriyorsun bir yandan kilon ve boyunda var hayatın başarılar dilerim.
Büyük gösterdiğimi söylüyorlar cidden.

Emirhan'ın kısaltması bir de asla kafaya takmam eskiden takardım kendimi geliştirdim çoğu şeyde artık takmıyorum rahatım öğretmenlerde sorun yokta herhangi birinden kötü bir iltifat almadım.

Alsan da umurunda olmasın hocam, ve yaşıtların da sen de bu karşı cinsle alakalı konuları kafaya takmak için cidden çok gençsiniz. Ben tüm lise boyunca ne kızların yanındaki hareketlerime dikkat ettim, ne kendi cildime falan dikkat ettim. Arkadaşlarımı bacaklarından tutup sırtıma alıp çöp kovasına fırlatıyordum, onlar da benim kafama sandalyeyle vuruyorlardı. Yine de benimle ilgilenen kızlar oluyordu, o kadar maymunca davranışıma rağmen. Tamamen rastgele bu işler kısacası, yok benim kişiliğim mi kötü yok benim tipim mi kötü falan çok da takma, az fark ediyor o yaşlarda. 12. sınıfta falan bir aydınlanma gelecek o da sınav senesi diye çok geçtir, üniversiteye falan bırak sen o ortamı.

Ben 14 yaşındayım bune hocam maşallah gayet yakışıklısınız.

Bana benziyorsunuz hocam. Bayağı yakışıklısınız.

Benimle ilgilenen bazı kızlar var bende pek takmıyorum ortaokulda hiç takmadım kızlarla arada konuşurum kız arkadaşlarım var ama.

Dostum tipinde fiziğinde herhangi bir eksi görmedim. Gayet yakışıklısın sana bu konularda tek söylemek istediğim daha yaşın 14 en azından 18-19 yaşlarına kadar kız mevzusunu aşırı bir kafaya takma o yaşta sen ciddi olsan bile karşındakinin senin kadar ciddi birisi olması zor. Hadi hayatta başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…