Yakışıklı mıyım?

Emirhan'ın kısaltması :D bir de asla kafaya takmam eskiden takardım kendimi geliştirdim çoğu şeyde artık takmıyorum rahatım öğretmenlerde sorun yokta herhangi birinden kötü bir iltifat almadım.

Alsan da umurunda olmasın hocam, ve yaşıtların da sen de bu karşı cinsle alakalı konuları kafaya takmak için cidden çok gençsiniz. Ben tüm lise boyunca ne kızların yanındaki hareketlerime dikkat ettim, ne kendi cildime falan dikkat ettim. Arkadaşlarımı bacaklarından tutup sırtıma alıp çöp kovasına fırlatıyordum, onlar da benim kafama sandalyeyle vuruyorlardı. Yine de benimle ilgilenen kızlar oluyordu, o kadar maymunca davranışıma rağmen. Tamamen rastgele bu işler kısacası, yok benim kişiliğim mi kötü yok benim tipim mi kötü falan çok da takma, az fark ediyor o yaşlarda. 12. sınıfta falan bir aydınlanma gelecek o da sınav senesi diye çok geçtir, üniversiteye falan bırak sen o ortamı.

Merhaba 14 yaşındayım 9. sınıfa gidiyorum. Bu soruyu sormamın sebebi kararsız bir kişiliğimin olması. Çevremdeki çoğu kişi yakışıklı olduğumu söylüyor. Kırıcı olabilirsiniz sorun değil. Boyum 175 kilom 68.50. bu soruyu sormamın diğer sebebi ise hiçbir sevgilimin olmaması olanlarda 2 günlük. Bu zamana kadar ben istemediğimden olmadı da geçenlerde bir kız tarafından red yedim (arkadaş olarak görüyormuş) sonra geri döndü (yüz yüze açıldım bu arada) sonra anlık hevesle yazıp pişman olduğunu söyleyip ayrıldı kısaca böyle. Cesaretli öz güvenli biriyim sınıfımda centilmen diye anılıyorum öğretmenlerde dahil. Kısaca sağlam bir kişilik ve imajım var (parfüm vs de sıkıyorum) yorumlarınızda dürüst olursanız sevinirim. Ayrı olarak fotolarda görünmeyen 2 yanağımda da orantılı gibi ikişer tane ben var (küçük) sildirmeyi düşünüyorum.

Ben 14 yaşındayım bune hocam maşallah gayet yakışıklısınız.

Merhaba 14 yaşındayım 9. sınıfa gidiyorum. Bu soruyu sormamın sebebi kararsız bir kişiliğimin olması. Çevremdeki çoğu kişi yakışıklı olduğumu söylüyor. Kırıcı olabilirsiniz sorun değil. Boyum 175 kilom 68.50. bu soruyu sormamın diğer sebebi ise hiçbir sevgilimin olmaması olanlarda 2 günlük. Bu zamana kadar ben istemediğimden olmadı da geçenlerde bir kız tarafından red yedim (arkadaş olarak görüyormuş) sonra geri döndü (yüz yüze açıldım bu arada) sonra anlık hevesle yazıp pişman olduğunu söyleyip ayrıldı kısaca böyle. Cesaretli öz güvenli biriyim sınıfımda centilmen diye anılıyorum öğretmenlerde dahil. Kısaca sağlam bir kişilik ve imajım var (parfüm vs de sıkıyorum) yorumlarınızda dürüst olursanız sevinirim. Ayrı olarak fotolarda görünmeyen 2 yanağımda da orantılı gibi ikişer tane ben var (küçük) sildirmeyi düşünüyorum.

Bana benziyorsunuz hocam. Bayağı yakışıklısınız.

Alsan da umurunda olmasın hocam, ve yaşıtların da sen de bu karşı cinsle alakalı konuları kafaya takmak için cidden çok gençsiniz. Ben tüm lise boyunca ne kızların yanındaki hareketlerime dikkat ettim, ne kendi cildime falan dikkat ettim. Arkadaşları sırtıma alıp çöp kovasına fırlatıyordum. Yine de benimle ilgilenen kızlar oluyordu. Tamamen rastgele bu işler kısacası, yok benim kişiliğim mi kötü yok benim tipim mi kötü falan çok da takma, az fark ediyor o yaşlarda. 12. sınıfta falan bir aydınlanma gelecek o da sınav senesi diye çok geçtir, üniversiteye falan bırak sen o ortamı.

Benimle ilgilenen bazı kızlar var bende pek takmıyorum ortaokulda hiç takmadım kızlarla arada konuşurum kız arkadaşlarım var ama.

Dostum tipinde fiziğinde herhangi bir eksi görmedim. Gayet yakışıklısın sana bu konularda tek söylemek istediğim daha yaşın 14 en azından 18-19 yaşlarına kadar kız mevzusunu aşırı bir kafaya takma o yaşta sen ciddi olsan bile karşındakinin senin kadar ciddi birisi olması zor. Hadi hayatta başarılar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı