Arkham Kn1ght
Megapat
- Makaleler
- 23
187 boyum var 80 kiloyum yakışıklı bir tipim var 18 yaşındayım ve mizah seviyem çok yüksek fakat hiçbir kızla da konuşamıyorumUltra yakışıklı değilim ama ortalamanın fazlasıyla üstündeyim, genel olarak dikkati en çok sen çekiyorsun, benim olayım yüzüm, 50 kiloyum kaslı bir vücudum yok yüzüm dikkat çekiyor, en çok iltifat aldığım yer ise gözlerim (mavi ve yeşil arası değişiyor) bir yerde resim paylaştığım zaman direkt gözlerime iltifat alıyorum, bu karşının fantezisine göre değişir, köprücük kemiğimi paylaşıyorum ona bile düşen oluyor (eski hayatında köpek sanırım) temiz yüzlü isen her türlü yaşı büyük insan seni seviyor, uzun uzun anlatmaya gerek yok yakışıklı olmak öyle Ultra bir şey değil, aşırı güzel kızların bakımı zor en iyisi orta tip olmak.
Çirkin ezik bir insanım sadece merak ediyorum yakışıklı olmak nasıl bir duygudur arkadaşlar?
187 boyum var 80 kiloyum yakışıklı bir tipim var 18 yaşındayım ve mizah seviyem çok yüksek fakat hiçbir kızla da konuşamıyorum
Çok saçma bir konu geldi ama nasıl bir ruh halinde yazıldığını tahmin edebiliyorum. Güzellik, yakışıklılık görecilidir demeyeceğim artık insanların nasıl tip insanları daha çok sevdiği belli. İstisnalar var tabii ki. Güzellik algısı, moda, sosyal medya, dizi ve filmlerin yarattığı gözümüze sokmaya çalıştıkları kadın/erkek modelleri daha çok satıyor. Sonuçta kusursuzlar. Güya.
Amerika örneği harici katılıyorum. Amerikalı'lar sadece insanların fikirlerine gereksiz değer vermeme ve öz saygı konusunda başarılılar. Sarkmış göbeği dışarıda sahilde rahat rahat gezmesinin sebebi, başkasının fikirinin umurunda olmayacak kadar özgür olduğunu düşünmesi. Bizim ülkemize gelince ise, İstanbul'da yaşadığım için çevremde çok okul var o saatlere denk gelince 4. sınıf ila 8. sınıf arası çocukların, sosyal medya özentiliği aşırı derecede absürt gözüküyor. Giyinişleri, konuşmaları o havalı ve kusursuz abileri gibi olmak istiyorlar. Ağızlarından küfür düşmüyor. Ben ortaokul sona kadar telefon alamadım. Lise'ye kırılmasın diye götürmüyordum. Bembeyaz gömleğimiz lacivert kravatımız ile bir sürü ergen adamdık. Olayların bu yaşlara gelmesi çok büyük bir problem aslında. Yıkıcı olabilir. Sahte hayatlar oluşturuyorlar.
Çirkin ezik bir insanım sadece merak ediyorum yakışıklı olmak nasıl bir duygudur arkadaşlar?
Amerika örneği harici katılıyorum. Amerikalılar sadece insanların fikirlerine gereksiz değer vermeme ve öz saygı konusunda başarılılar. Sarkmış göbeği dışarıda sahilde rahat rahat gezmesinin sebebi, başkasının fikirinin umurunda olmayacak kadar özgür olduğunu düşünmesi. Bizim ülkemize gelince ise, İstanbul'da yaşadığım için çevremde çok okul var o saatlere denk gelince 4. sınıf ila 8. sınıf arası çocukların, sosyal medya özentiliği aşırı derecede absürt gözüküyor. Giyinişleri, konuşmaları o havalı ve kusursuz abileri gibi olmak istiyorlar. Ağızlarından küfür düşmüyor. Ben ortaokul sona kadar telefon alamadım. Lise'ye kırılmasın diye götürmüyordum. Bembeyaz gömleğimiz lacivert kravatımız ile bir sürü ergen adamdık. Olayların bu yaşlara gelmesi çok büyük bir problem aslında. Yıkıcı olabilir. Sahte hayatlar oluşturuyorlar.(Telefon örneğini 4. sınıf okuyanların bile telefon götürmesi için verdim tabii artık teknoloji yaşı düştü ancak onu gerçekten telefon için değil zil arasında salak saçma tiktok videoları çekmek boş zaman harçamak için kullanıyorlar.)Hepsi estetikli insanlarda sanıyor ki doğal güzellikleri bunlar acıyorum böyle Tip'e göre yargılayanları bir film vardı herkes birbirine benzemeye çalışıyordu aynısını yaşıyoruz şu an özellikle Türkiye bu estetik kaygısının başını çekiyor diğer ülkelerde bunu göremezsiniz Amerika en iyi örneğidir bunun insanlar kendilerini ve karşısındakileri onun kişiliği ve benliği için sever ama Türk insanı maalesef bu konuda her konudaki gibi geri planda kalmış bir toplum ben bu arada aşırı güzel kızları sevemiyorum açıkçası nedense çok yapmacık geliyorlar.
Ekonomiden daha büyük saysak haftalık market alışverişinin fiyat fişi kadar liste var. Her köşe ayrı bir çürüme içerisinde. Sosyal medya ise insanların kaçış aracı ancak iyi ve kontrollü kullanılmaması böyle sorunları doğuruyor. Zaten ülkede her şey kontrolden çıktığı için buna takılmak komik olur.Hepsi estetikli insanlarda sanıyor ki doğal güzellikleri bunlar acıyorum böyle Tip'e göre yargılayanları bir film vardı herkes birbirine benzemeye çalışıyordu aynısını yaşıyoruz şu an özellikle Türkiye bu estetik kaygısının başını çekiyor diğer ülkelerde bunu çok göremezsiniz Amerika en iyi örneğidir bunun insanlar kendilerini ve karşısındakileri onun kişiliği ve benliği için sever ama Türk insanı maalesef bu konuda her konudaki gibi geri planda kalmış bir toplum ben bu arada aşırı güzel kızları sevemiyorum açıkçası nedense çok yapmacık geliyorlar.
Sosyal medya tam bir cehennem bizde o cehenneme her geçen gün düşen insanlarız asıl olay bu bence ve bazı şeyleri artık sosyal anlamda rayına oturtmak gerekiyor cinsiyet rolleri bile değişti bu Türkiye'nin çökmesi için yeterli bir sebep bence hocam ekonomiden daha büyük sorunlarımız var bence.