Yakışıklı olmama rağmen sevgilim olmuyor

RagıpDemiratan

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Yazıyı okursanız çok memnun kalır ve mutlu olurum. Öncelikle bu kişi benim. Egoist falan değilim, insanların çoğu yakışıklısın der. Ben de aynaya baktığımda kendimi yakışıklı görüyorum. Karakteristik yüz hatlarım var, karakteristik yüz hatlarının ne olduğunu bilenler bilir. Hani hadi diyelim yakışıklı değilim (sizin için diyorum bunu, çünkü aranızdan yakışıklı değilsin, değilsindir diyenler çıkacak) karakteristik yüz hatlarım var. Yani dönüp dönüp bakılmasına sebep olan yüzüm var. Çirkin hiç değilim. Hadi yakışıklı değilsem, çirkin hiç değilim. Kime göre neye göre durumu da var tabi ama genel anlamda yakışıklı bulunurum. İyi biriyimdir, karakter sahibiyimdir, saygılıyımdır, mütevaziyimdir, centilmenimdir. Ama yine de ne hikmetse bir türlü sevgilim olmuyor, hayatımda da hiç olmadı. Kimseye deyim yerindeyse yürümüyorum, ilk adımı atmıyorum çünkü badakizm'den muzdaripim. Badakizm'i kısaca açıklayacak olursam, karşı cinsine ilk adım atmayan erkek. Bknz: https://eksisozluk.com/badakizm--34512 . Badakizm'den muzdarip olduğum gibi, insanlar yakışıklısın dediği için yürümüyorum. Bu ekstra sebep yani. Ne yapmalı? Nasıl olacak benim sevgilim? Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi akşamlar, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama brad pitt falan değilseniz sizinle hiç iletişimde bulunmayan bir kızın peşinizden koşması çok çok düşük bir ihtimal hiç kız çevreniz yoksa ve dışarıdan da çok kibar biri gibi görünmüyorsanız bir kızın gelip sizinle tanışmak istemesi çok düşük bir ihtimal niye çünkü gerek duymuyorlar çok fazla alternatifleri var ama kız çevreniz varsa veya kızlarla az çok iletişim halindeyseniz sizden hoşlanan bir sürü kız olacaktır aksi takdirde sizden hoşlanan kızları bulup tespit etmeniz zor.Çünkü kızlar erkekler gibi aşık olmuyor genelde onların ki daha kısa sürüyor siz o sürede konuşmazsanız muhtemelen başkasından hoşlanmaya başlarlar.

Sevgili edinme ihtimali yakışıklılık ile orantılı değil, garip olan nedir? Illa sevgilin olacak diye bir şey yok.

İster yakışıklı, zengin, statü her şeyin olsun kadınlar sana gelmez sen kadınlara gidersin. Çirkin ve yanında müthiş güzel kadınla dolaşan serseri tipli erkeklere denk gelmişsindir. Bu buna nasıl baktı falan diye şaşırabilirsin belki ama adam denemiş çünkü. Ne kadar yakışıklı da olsan beğendiğin kızlara yürümezsen onlar senin için ölüp bitse de zaten sana gelmezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre neye göre yakışıklısınız? Standart falan mı var? Karakteristik özellikleri olmayan ve sadece her şeyin dış görünüş olduğunu düşünen, sevgili bulamayınca da suçu karşı cinse yükleyen Türk erkeği diye yorumladım.

Dünya'ya erkek veya kız olarak gelmeyi seçmeyen, ve erkek olarak gelen ben, neden karşı cinsime ilk adımı atmak zorunda olayım? Bunu da cevaplayabilirseniz minnettar kalırım.

Dünya'ya erkek veya kız olarak gelmeyi seçmeyen, ve erkek olarak gelen ben, neden karşı cinsime ilk adımı atmak zorunda olayım? Bunu da cevaplayabilirseniz minnettar kalırım.
Hocam dürüst olmak gerekirse keyfiniz bilir ne yapacağınız size kalmış sonuçta sonuçlarıyla da siz yüzleşeceksiniz. Tavsiyem değiştiremeyeceğiniz şeylerden çok değiştirebileceğiniz şeylere odaklanmanız.

190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum.

Badakizm ne ya Bence sizde narsistlik var kendinizi biraz fazla beğendiğiniz için karşı cinse yazmayı kendinize yediremiyorsunuz. Hem üzerine uğraşmadıktan sonra nasıl sevgiliniz olmasını bekliyorsunuz ki?

Maalesef çok uzun boylu yakışıklı aşırı dikkat çeken biri değilseniz kolay kolay kimse size gelip ilk adımı atmaz kendiniz uğraşmak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…