Başarana kadar devam et o zaman başka çaren mi var.Elimde değil. Çok denedim ama başaramadım.
Başarana kadar devam et o zaman başka çaren mi var.Elimde değil. Çok denedim ama başaramadım.
Nerede hocam gözükmüyor ki?Buyurun arkadaşlar
190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum.
1 ton makyajı da unutmayalım.
Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum.
Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor.Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?
Kişisel tecrübeme ve çevreme dayanarak gerekmediğini söylerim.Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor.
Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?
Tam öyle değil, minyon kadınlar genelde bu boy olayını yanında nasıl duracağına göre söylüyor.Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.