ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 14 Ocak 2023 #41 89666 dedi: Elimde değil. Çok denedim ama başaramadım. Genişletmek için tıkla... Başarana kadar devam et o zaman başka çaren mi var.
89666 dedi: Elimde değil. Çok denedim ama başaramadım. Genişletmek için tıkla... Başarana kadar devam et o zaman başka çaren mi var.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.486 Çözümler 5 15 Ocak 2023 #42 RagıpDemiratan dedi: Buyurun arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Nerede hocam gözükmüyor ki?
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 16 Ocak 2023 #43 Onu bunu bırak, yakışıklı olduğuna nereden kanaat getirdin?
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 17 Ocak 2023 #44 hawtsauce dedi: 190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ton makyajı da unutmayalım.
hawtsauce dedi: 190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ton makyajı da unutmayalım.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ocak 2023 #45 Acemi Cadı dedi: 1 ton makyajı da unutmayalım. Genişletmek için tıkla... hawtsauce dedi: 190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?
Acemi Cadı dedi: 1 ton makyajı da unutmayalım. Genişletmek için tıkla... hawtsauce dedi: 190 boy bekleyen kızın boyu 150. başka bir şey söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor?
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #46 Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor.
Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ocak 2023 #47 89666 dedi: Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kişisel tecrübeme ve çevreme dayanarak gerekmediğini söylerim.
89666 dedi: Tercih etmek için gerekmiyor ama elde etmek için gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kişisel tecrübeme ve çevreme dayanarak gerekmediğini söylerim.
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 18 Ocak 2023 #48 Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gerek yok, toplumun bu konudaki algısı çok saçma. Hepsi büyük göğüs, büyük kalçalar, kusursuz 90 60 90 bir vücut falan filan. Bu algıyı yıkmak lazım ama.
Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gerek yok, toplumun bu konudaki algısı çok saçma. Hepsi büyük göğüs, büyük kalçalar, kusursuz 90 60 90 bir vücut falan filan. Bu algıyı yıkmak lazım ama.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 18 Ocak 2023 #49 Allah yardımcın olsun kardeşim...
Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 20 Ocak 2023 #50 Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tam öyle değil, minyon kadınlar genelde bu boy olayını yanında nasıl duracağına göre söylüyor. Boy takıntısı yine de saçma tabi. Atalarımız at sırtında dünyayı fethetmiş ceremesini biz çekiyoruz
Jiw dedi: Bu düşünce yapısını çok saçma buluyorum. Misal, büyük kalçalı kadınları tercih etmek için büyük kalçalara sahip olmak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tam öyle değil, minyon kadınlar genelde bu boy olayını yanında nasıl duracağına göre söylüyor. Boy takıntısı yine de saçma tabi. Atalarımız at sırtında dünyayı fethetmiş ceremesini biz çekiyoruz