Evet yaparsınBu sene 12 oldum ve hâlâ netlerim istediğim gibi değil. 0 değilim ama 0'a yakınım. Mezuna kalmadan iyi bir net ve iyi bir sıralama yapabilir miyim?
Bu sene 12 oldum ve hâlâ netlerim istediğim gibi değil. 0 değilim ama 0'a yakınım. Mezuna kalmadan iyi bir net ve iyi bir sıralama yapabilir miyim?
Bu sene 12 oldum ve hâlâ netlerim istediğim gibi değil. 0 değilim ama 0'a yakınım. Mezuna kalmadan iyi bir net ve iyi bir sıralama yapabilir miyim?
Teşekkür ederim. Başladım bile. Şu an kütüphanede ayt biyoloji çalışıyorum. Ancak TYT'm çok eksik olduğu hâlde TYT çalışmak hiç istemiyorum. Onu nasıl halledeceğim hiçbir fikrim yok.Sürekli ve planlı bir şekilde çalışırsan çok rahat arttırırsın şimdiden çalışmaya başla.
Bu cevap epey umutlandırdı. Teşekkür ederim.TYT'de 0 başlayıp 90'a çıkarmıştım. Çalışan adam her şeyi yapar, istikrarına bağlı dostum.
40 TYT 0 AYT'den, sağlam çalışarak 100 TYT 70 AYT'ye çıkılır. Çalışırsan içinden geçersin.
Teşekkür ederim.40 TYT 0 AYT'den, sağlam çalışarak 100 TYT 70 AYT'ye çıkılır. Çalışırsan içinden geçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.