Yaklaşık 17-18 bin TL bütçede sistem önerisi

beoise

Picopat
Daha fazla  
Ağırlıklı olarak Battlefield 1, 5, 2042 serisini oynayacağım bir bilgisayar almayı planlıyorum. Önerileriniz neler? Karne döneminde indirim olur mu?

Kendinden ekran kartlı işlemcisi olan bir sistem toplasan, para biriktirince de ekran kartını alsan nasıl olur? 5600G tarzı işlemciler fena performans vermiyor oyunlarda. 3050 alacaksan 96bit 6 GB değil de 128bit 8 GB olanından almaya çalış. Anakart güncel ve sağlam bir şey olsun. Her yükseltmeyi onun üstünde yapacaksın. O bütçe 20 25'lere çıkacak gibi duruyor. Alınca buradan neyi kaça aldığını yazarsan seviniriz.

İşlemci 5600 ve kasa 750W olursa daha güzel olur. Ayrıca anakartı beğenmedim. Daha iyi bir şey olabilir. B550 olabilir mesela. Marka yalan söylemez. Ucuz olsun diye az bilinen markalardan parça almamaya çalışın. (siteye sözüm yok. M.2 SSD gibi parçalar için yazdım, yanlış anlaşılmayalım)

Bu sistem hoşuma gitti hocam istediğim oyunları rahat oynayabileceğim bir sistem senin dediğin gibi yükseltme yapıp alabilirim.

Ailem sıcak bakmaz hocam
Ailenizi ikna etmeyi deneyebilirsiniz. Bütün sistem sıfır ekran kartı 2. el alsanız bile çok büyük miktarlarda kâra geçiyorsunuz.

Bu sistem hoşuma gitti hocam istediğim oyunları rahat oynayabileceğim bir sistem senin dediğin gibi yükseltme yapıp alabilirim.
İllaki de sıfır istiyorsanız da, arkadaşlarında önermiş olduğu şu sistemi ryzen 5 5600 yükseltmesi ile önere bilirim. Battlefield 2042 de ultra ayarlar 1080p de 60-80 fps, high ayarlarda 90-100 fps oynatır. AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Son düzenleme:
Ailenizi ikna etmeyi deneyebilirsiniz. Bütün sistem sıfır ekran kartı 2. el alsanız bile çok büyük miktarlarda kâra geçiyorsunuz.

İllaki de sıfır istiyorsanız da, arkadaşlarında önermiş olduğu şu sistemi ryzen 5 5600 yükseltmesi ile önere bilirim. Battlefield 2042 de ultra ayarlar 1080p de 60-80 fps, high ayarlarda 90-100 fps oynatır. AMD RYZEN 5500-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Yok hocam 2. eli asla aldıramam ama bu sistemi beğendim biraz yükseltip almayı planlıyorum monitör hakkında soru işaretleri var kafamda sizin bildiğiniz iyi monitör var mıdır 4k civarına?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı