leanbeefpatty
Megapat
5GHz bandı sizin için önemli değilse;Arkadaşlar, 75 Mbps için modem bakıyorum. Bütçe 200 civarı ama 150 TL'lik modem de işimi görürse alırım.
Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 663,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Huawei HG630A 4 Port 300Mbps VDSL2 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Huawei HG630A 4 Port 300Mbps VDSL2 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cnet CVR982RV 300 Mbps VDSL Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cnet CVR982RV 300 Mbps VDSL Modem arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bunlardan hangileri daha iyidir veya artıları eksileri nedir? Bu arada ping ile işim olmaz. Sadece uzak noktalardan bağlanma ihtimali yüksek olsun yeter. Eğer bu bir kriterse bilmiyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkürlerimi sunar, hayırlı sahurlar dilerim.
5GHz bandı sizin için önemli değilse;
Önemli ise;ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11
ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Asus DSL-AC51 Modem
Asus DSL-AC51 Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Uzaktan 2.4GHz daha iyidir ama internetin 75 MBİT ise atıyorum 30 40 MBİT kadarını kullanabilirsin. 5GHz modemlerde 2.4GHz de vardır. 5GHz ise yakında yüksek veri transferine yani neredeyse hiç kayıp olmadan 75 MBİT'i almanızı sağlar.Hocam biraz cahilliğime verin ama 5 GHz bandı tam olarak ne işe yarar? Dediğim gibi bana uzaktan da iyi çeksin yeterli. Rekabetçi oyunlarla işim yok.
Uzaktan 2.4GHz daha iyidir ama internetin 75 Mbit ise atıyorum 30 40 Mbit kadarını kullanabilirsin. 5GHz modemlerde 2.4GHz de vardır. 5GHz ise yakında yüksek veri transferine yani neredeyse hiç kayıp olmadan 75 Mbit'i almanızı sağlar.
Telefondan interneti daha çok kullanıyorsanız 5GHz sizin için avantaj. Bilgisayarda daha çok takılıyorum telefonda bağlı kalsın yeter diyorsanız siz bilirsiniz. 2. el ürünlere bakabilir yada idareten bir modem alıp para biriktirebilirsiniz.Anladım. Çok teşekkür ederim ama fiyatı bütçemin 2 katı maalesef
5GHz bandı sizin için önemli değilse;
Önemli ise;ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11
ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Asus DSL-AC51 Modem
Asus DSL-AC51 Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Çekiş gücü azalır ama şuna aldanmayın düşük DBİ olan antenler bazen dahili anteni olanlardan bile kötü çekiyor. Onun için 5 DBİ'lık antenleri bulunan bir modem daha iyi olur.Hocam 2.4 GHz'lik modemi alacağım ama Akakçe'de harici antenli gözükürken satıcılara tıkladığımda dahili antenli olarak gözüküyor. Acaba dahili ve harici arasında ne gibi farklar var?
Çekiş gücü azalır ama şuna aldanmayın düşük dBi olan antenler bazen dahili anteni olanlardan bile kötü çekiyor. Onun için 5 DBi'lık antenleri bulunan bir modem daha iyi olur.