A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #2 Anakartın üstündeki vida çok sıkıydı. Zorladım, yalama oldu. Bunları nasıl çıkartabilirim? Dosya Ekleri IMG20201216145822.jpg 96,4 KB · Görüntüleme: 71
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Tam emin olamadım ama pense ile sıkıca tutup, yavaş yavaş döndürebilir misiniz acaba? İç kısım baya gitmiş vidanın. Artı 0 Eksi
Tam emin olamadım ama pense ile sıkıca tutup, yavaş yavaş döndürebilir misiniz acaba? İç kısım baya gitmiş vidanın.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Aralık 2020 #4 Oraya bir balon koyun ve balon üzerinden döndürmeyi deneyin. Ayrıca kullandığınız tornavidanın ucu büyük olsun. Yine olmazsa daha çok balon demektir. Artı 0 Eksi
Oraya bir balon koyun ve balon üzerinden döndürmeyi deneyin. Ayrıca kullandığınız tornavidanın ucu büyük olsun. Yine olmazsa daha çok balon demektir.
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #5 nickimyokbenim dedi: Tam emin olamadım ama pense ile sıkıca tutup, yavaş yavaş döndürebilir misiniz acaba? İç kısım bayağı gitmiş vidanın. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışından ceza yedim kusura bakmayın. Pense ile tutulmuyor. Enes3078 dedi: Oraya bir balon koyun ve balon üzerinden döndürmeyi deneyin. Ayrıca kullandığınız tornavidanın ucu büyük olsun. Yine olmazsa daha çok balon demektir. Genişletmek için tıkla... Elimde balon yok şu an. Bir şey sorabilir miyim? Matkapla açmayı da denedim anakarta zarar gelmemiştir değil mi işlemci de üzerindeydi. Artı 0 Eksi
nickimyokbenim dedi: Tam emin olamadım ama pense ile sıkıca tutup, yavaş yavaş döndürebilir misiniz acaba? İç kısım bayağı gitmiş vidanın. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışından ceza yedim kusura bakmayın. Pense ile tutulmuyor. Enes3078 dedi: Oraya bir balon koyun ve balon üzerinden döndürmeyi deneyin. Ayrıca kullandığınız tornavidanın ucu büyük olsun. Yine olmazsa daha çok balon demektir. Genişletmek için tıkla... Elimde balon yok şu an. Bir şey sorabilir miyim? Matkapla açmayı da denedim anakarta zarar gelmemiştir değil mi işlemci de üzerindeydi.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Aralık 2020 #6 Tornavida ucuna paket lastiği koyup açmaya çalışabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #7 Berkay Davas dedi: Tornavida ucuna paket lastiği koyup açmaya çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Tornavida ucuna paket lastiği koyup açmaya çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmuyor.