Çözüldü Yalama vida nasıl sökülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeyazXtrail

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski laptopumu buldum. Sonra azıcık kullandıktan sonra aşırı ısındığını fark ettim. Açtığımda soğutma bloğunun vidaları çok kötü yalama olmuştu. Nasıl açabilirim ben bunu? Not: Dramel veya vidayı delebilecek aletim yok. Not: Fotoğrafta pek görünmüyor ama vidalarin içi bayağı çukur gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240103_194300.jpg
    IMG_20240103_194300.jpg
    177,4 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Çakmak tutup ısıttıktan sonra tornavida ile çıktı. Herkese teşekkür ederim. Konu kapanabilir.
Arkadaşlar eski laptopumu buldum. Sonra azıcık kullandıktan sonra aşırı ısındığını fark ettim. Açtığımda soğutma bloğunun vidaları çok kötü yalama olmuştu. Nasıl açabilirim ben bunu? Not: Dramel veya vidayı delebilecek aletim yok. Not: Fotoğrafta pek görünmüyor ama vidalarin içi bayağı çukur gibi.

Aynısı olmuştu, lehim telihini içinde doldurun ve üzerine bir tornavida ile bastırıp bekleyin. Kuruduktan sonra çevirmeye başlayın.

Hocam tornavida ile yalama vida arasına bir parça plastik(naylon eldiven, paket lastiği gibi)konur yavaşça çevrilir. Hocam büyük ihtimalle işe yarar sorun olursa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı