Yalan İndirimler

Qiffy

Kilopat
Herkese selam ben yaklaşık 4 aydır bu indirimleri bekliyordum ama her zamanki gibi Web Siteleri Fiyatları yükseltip tekrar düşürmüş. Bu durumu sizinle paylaşmak istedim. Belki bu şekilde indirimleri bekleyen arkadaşlara yol gösterebiliriz. 2 gün önce 730 TL'ye AMD 2600 alıyordum. Sonra reklamda Trendyol'un indirimi gözüme çarptı ben de risk alıp bekledim, hata yapmışım. Fiyatı 50 TL'den az indirdiler ve sadece işlemcilerde değil tüm ürünlerde. Benim çok sinirimi bozdu açıkçası. Sizinle paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz normal fiyatından daha pahalıya aldık. İndirimden 1 hafta önce 400TL olan SSD yi mübarek Kara Cuma'mız vasıtasıyla indirimli olarak kampanya fiyatı şeklinde 425TL ye aldık. Kampanya önemli.

Bir çok üründe öyle oldu.
Ama asıl indirime girmesini beklediğiniz ürünü takip etmeniz gerekir. İndirim oldu. Ama bulmak kolay değil.
Aşağıda normal fiyatından satın alıp iade edilmiş ürünün indirimli fiyatını da görebilirsiniz.

Screenshot_2019-11-25-20-23-27-24_8e92da805446de3460a04639a669955c.png

IMG_20191125_203006.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı