Yalan söylemeyi bırakamamak

605396

Centipat
Maalesef, yalan söylemeyi bırakamıyorum. Bu söylediğim yalanlar bazıları büyüyebiliyor. Bana tavsiyeleriniz var mı? 15 yaşındayım.

Maalesef, yalan söylemeyi bırakamıyorum. Bu söylediğim yalanlar bazıları büyüyebiliyor. Bana tavsiyeleriniz var mı? 15 yaşındayım.

Yalan yalanı doğurur hocam. Önceki yalanınızın ortaya çıkmaması için başka yalanlar söylersiniz.

Örnek falan verebiliyor musun?

Muhtemelen insanlara şöyle yaşıyorum böyle yaşıyorum, evimiz şöyle, arabamız böyle, ben... Kişiyi tanıyorum gibidir hocam. Vardı öyle bir arkadaşım. En son kendisini Acun'un kuzeni olarak tanıtıyordu.

Hocam doğru diyorsunuz, ben bazı arkadaşlarıma çok zenginiz dediğim vardır. Şöyle ben yaşım, okulum, sınıfım, hakkında da yalan söylüyorum maalesef. Bundan kurtulamıyorum.

15 yaşında olduğuna nasıl inanalım?
Facebook

Hocam doğru diyorsunuz, ben bazı arkadaşlarıma çok zenginiz dediğim vardır. Şöyle ben yaşım, okulum, sınıfım, hakkında da yalan söylüyorum maalesef. Bundan kurtulamıyorum.

Facebook

Yalan söylemenizin nedenine inmeyi denediğiniz mi? Sizi küçük göreceklerinden falan mı bulunduğunuz ortamda mesela?

Yalan söylemenizin nedenine inmeyi denediğiniz mi? Sizi küçük göreceklerinden falan mı bulunduğunuz ortamda?

Evet, benden yaşça büyük olabiliyorlar, bende yaşıma göre sesim biraz daha kalın çıktığından, yalan söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…