Aurora1
Hectopat
Gizle bence boşverHesabı açarken yaşı sallamıştım. İsmimi Google da aratarak bulabilirsin. Ve özür dilerim ben onun kayıtlı olacağını bilmiyordum. Düzeltiliyorsa düzelteceğim.
Gizle bence boşverHesabı açarken yaşı sallamıştım. İsmimi Google da aratarak bulabilirsin. Ve özür dilerim ben onun kayıtlı olacağını bilmiyordum. Düzeltiliyorsa düzelteceğim.
Gizle bence boş ver.
Evet, benden yaşça büyük olabiliyorlar, bende yaşıma göre sesim biraz daha kalın çıktığından, yalan söylemiştim.
Muhtemelen insanlara şöyle yaşıyorum böyle yaşıyorum, evimiz şöyle, arabamız böyle, ben... Kişiyi tanıyorum gibidir hocam. Vardı öyle bir arkadaşım. En son kendisini Acun'un kuzeni olarak tanıtıyordu.
Bu arada yalan söyleyerek elde ettiğin şeyler gerçekler gün yüzüne çıkınca elinden kayar gider. Sonunu düşünerek yalan söyle söyleyeceksen de. Bunu zaten bir anda bırakamazsın ama ufak gerçeklerle başlamayı deneyebilirsin.Tamam hocam.
Yalan günah.Maalesef, yalan söylemeyi bırakamıyorum. Bu söylediğim yalanlar bazıları büyüyebiliyor. Bana tavsiyeleriniz var mı? 15 yaşındayım.
Yani bana gelen buna gerek yok, sonuçta o dediğiniz şeyler gerçek değiller sanırsam, normal haliniz ile sizi kabul eden kişiler olması daha iyi olur diye düşünüyorum, ek olarak kendinizi insanların beğenmiyeceğinden veya küçük göreceğinden şey duyuyorsanız bu özgüvensizlikten gibi geliyor bana çoğunlukla.
yalancının mumu yatsıya kadar söner.
Hocam fotoğrafta ne vardı?Yok hocam bunun gibi değil.![]()
Üşengeçliğin faydasını gördüm ilk defaÜşengeç biri olduğum için her zaman doğruyu söylerim yalan söylersem ortaya çıkınca bir şeyleri düzeltmek zorunda falan kalmayayım diye hep doğruyu söyler geçerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.