Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim biri vardı ve yeni sevgili olduk, zamanında bana o güveni veremediği ve bazı şeylerden şüphelendiğim için konuşmayı kesmiştim. Daha sonra bana ertesi gün yazıp konuştu ve o gün barışmıştık. Ama bugünde benzer bir olay oldu, ben mi fazla takıyorum bilmiyorum ama bana her iyi geceler ben yatıyorum dediğinde normalde internetini kapatıp uyuyan birisi, bu sabah Instagram hesabına baktığımda 3 takipçi kazanmış. Dün uyumadan önce 3 daha azdı. Yani demek ki gece bana yazdıktan sonra uyumamış ve hala aktifmiş, ya da şu an saat 9, normalde 11-12 civarı uyanan birisi benden daha erken uyanmışta kabul etmiş desem, o ihtimalde yok. Bu ikinci dediğim şeyin ihtimali %5. yani benden hoşlandığını açıklayıp sevgilik teklif edip kabul etmiştim, suç ben de.
bana yardımcı olabilir misiniz? Ben mi paranoyağım?
Not: Hesabına baktım 2 farklı erkeği takip ediyor, düşünün bana sevgilim olur musun deyip adımı atan kız, aşırı soğudum ya yemin ediyorum.
Not: Hesabına baktım 2 farklı erkeği takip ediyor, düşünün bana sevgilim olur musun deyip adımı atan kız, aşırı soğudum ya yemin ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: