Yalın Adsl Kurulumu Nasıl Yapılır ?

trxsmile

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuları biraz araştırdım hiç bir şey anlamadım priz falan varmış gibi şimdi arkadaşım yalın ADSL aldı kurulumu ben yapacağım ama nasıl kuracağım ? Evleri sanırım müstakil ev diye geçiyor evlerinde böyle 3 tane girişi olan bir priz var benim onunla işim var mı ? (bu bir) ben daha yeni gittim ve bir adet telefon kablosunu ortadan kestim(küçük modemin içinden çıkanlardan) birde siyah kalın böyle telefon kablosuymuş onun ucuna bağladım oraya bir tane adam gelmiş ve şey demiş kabloların mavi ve beyaz ucunu bağlayacaksınız demiş o kabloların ucunu açmış gitmiş. Bende bu mavi ve beyaz kablo uçlarını küçük gri telefon kablosunu ortadan kesip bağladım daha sonra modemin DSL girişine taktım bir tane ethernet kablosuyla da PC'ye taktım arayüzü doğru kurduktan sonra internet olur mu yani kurulum doğru olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı