Yalın İnternet Tavsiyesi

UmutBey

Megapat
Değerli arkadaşlar bulunduğum bölge 39mbps desteklediğini öğrendim ve turkcell superonline'a başvurdum. 1 hafta geçmeden santralde port olmadıgını ve sadece adsl olarak kullanabileceğimi söylediler. Bana da 16mbps yetmediğinden Turk Telekomun(Ttnet) yılbaşı kampanyaları bayağı ucuz olduğunu gördüm. Sizde 24 ay taahhüdütle girmeli miyim yoksa turkcell superonline'ı beklemeli miyim?

Ayrıca engelli kampanyalarına girme şansım da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ttnet e taahhüt verirseniz kendinizi 24 ay 3mbit hapse çarptırmış olursunuz. İlginç bir politikaları var ve bunu herkese uyguluyorlar. 50mbit paket alıp taahhüt veriyorsunuz ve test edince 10mbit gibi bir değer alıyorsunuz. Arayıp düzeltin deyince de "biz 50mbit e kadar dedik" tarzı bir cevapla karşılaşıyorsunuz. Ve 24 ay buna mahkum oluyorsunuz. Bu olayın tek çözümü ise superonline ye geçmekle tehdit edip ağzınıza gelen küfrü etmekten geçiyor. Bunu yapabilirim diyorsanız imzalayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı