Yalın internet altyapı istiyor mu?

Ben deneyeceğim altyapı çekilene kadar Redbox kullanırım.

Hocam annemin üstüne kayıtlı bir internet var sözleşmesi daha yeni yenilendi iptal edemiyoruz kullanamıyoruz boşuna para ödüyoruz ne yapabiliriz bu konuda. Her ay 169 TL fatura geliyor.
Redbox sınırsız 15 Mbps bana düşük geliyor 2 cihaz YouTube 1 cihazında da aralıksız Online oyun oynuyorum.4.5G hızında 200 GB kotalı alacağım sanırım.

169 TL fatura gelen hangi internetin faturası ? Kotalı tavsiye etmem çok çabuk biter.

Limitsizi al 15 mbps yeter bence tabi kesin 15 mbps verecekse al, sabitse yani. Benim evime altyapıyla gelen 16 mbps 1 bilgisayar, 3 cihaz kullanıyoruz gayet. Tabi o 4.5G olarak çekiyor o ayrı ama ben telefonumda bilgisayar ve bir telefon daha açıkken LOL: Wild Rift'oynarken 90 - 110 - 130 arasını görüyorum 130 çok nadir. Bilgisayarım kaldıracak olsaydı test ederdim pingi ama yok ve 4.5G olarak 15 mbps almak farklı altyapıyla 16 mbps almak farklı kesin de konuşmayayım.

Bu arada sırf benim telefonum 200 GB internet kullanmış. Sen düşün gerisini bir aileye yeter mi diye.

Limitsizi al 15 Mbps yeter bence tabii kesin 15 Mbps verecekse al, sabitse yani. Benim evime altyapıyla gelen 16 Mbps 1 bilgisayar, 3 cihaz kullanıyoruz gayet. Tabi o 4.5G olarak çekiyor o ayrı ama ben telefonumda bilgisayar ve bir telefon daha açıkken LoL: Wild Rift'oynarken 90 - 110 - 130 arasını görüyorum 130 çok nadir. Bilgisayarım kaldıracak olsaydı test ederdim pingi ama yok ve 4.5G olarak 15 Mbps almak farklı altyapıyla 16 Mbps almak farklı kesin de konuşmayayım.

Bu arada sırf benim telefonum 200 GB internet kullanmış. Sen düşün gerisini bir aileye yeter mi diye.

Oda doğru aslında ne yapmalıyım bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı