Yalın paket drone'lar alınır mı?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Bayağıdır stok beklediğim mini 3'ün an itibarıyla gelmiş ancak fly more combosu yok. Fly more combosu direk piyasada yok zaten. Yalın paket almak mantıklı mı droneu? @ReloadingData @sormaksizin @MuratKayas @deathhand rahatsız ediyorum kusura bakmayın hocalarım. Ekransız versiyonunu düşünüyorum bu arada, ekranlıda fiziksel anten olmadığından.

Bayağıdır stok beklediğim mini 3'ün an itibarıyla gelmiş ancak fly more combosu yok. Fly more combosu direk piyasada yok zaten. Yalın paket almak mantıklı mı droneu? @ReloadingData @sormaksizin @MuratKayas @deathhand rahatsız ediyorum kusura bakmayın hocalarım. Ekransız versiyonunu düşünüyorum bu arada, ekranlıda fiziksel anten olmadığından.

Bence fly more combo paketleri mantıklı çünkü alınca bunları bildiğin ömürlük oluyor iyi modelleri ve insan ister istemez gözü kalıyor diğer şeylerde full paket almaz isen.

Bence fly more combo paketleri mantıklı çünkü alınca bunları bildiğin ömürlük oluyor iyi modelleri ve insan ister istemez gözü kalıyor diğer şeylerde full paket almaz isen.

Piyasada gram bulamadım hocam, bulsam dediğiniz gibi asla şaşmayacağım. Şimdilik aklımda yalın+50 dakikalık Plus batarya almak var. Fly more combo paketinin üretimi bitti belki de.

Piyasada gram bulamadım hocam, bulsam dediğiniz gibi asla şaşmayacağım. Şimdilik aklımda yalın+50 dakikalık Plus batarya almak var. Fly more combo paketinin üretimi bitti belki de.

Başkan mini 4 Pro al alacaksan ciddiyim arada çok fark var. Sende Neo var zaten şimdilik bekle hevesini al sonra RC2'li bir mini 4 Pro fly more combo al ömürlük olsun. O RC2 Neo'da da kullanırsın avatada da kullanırsın çok işine yarar.

Alınabilir. Mini 3 zaten yarım saat civarı uçuş süresi veriyor. Bundan fazla uçurmazsınız diye tahmin ediyorum. Bende Mini 3 Pro var, tek batarya ile kullanıyorum. Avata 2 var combo paket, 2 pili daha aktifleştirmedim. 45 dakikalık Plus bataryalar 3000 tlye satılıyor. Oradan basit hesap yapabilirsiniz.

Alınabilir. Mini 3 zaten yarım saat civarı uçuş süresi veriyor. Bundan fazla uçurmazsınız diye tahmin ediyorum. Bende mini 3 Pro var, tek batarya ile kullanıyorum. Avata 2 var combo paket, 2 pili daha aktifleştirmedim. 45 dakikalık Plus bataryalar 3000 TL'ye satılıyor. Oradan basit hesap yapabilirsiniz.

Hocam ürünlerin fly more combo versiyonlarının üretimimi bitti acaba bilginiz var mı? Bir de sizce hangi kumanda versiyonu daha iyi olur? Ekransız olanı hem sinyal kalitesi hem de daha ergonomok gelmesinden dolayı tercih edeceğim sanırım. Joystickleri tutarken elim ekranın bir kısmını kaplayacak zaten, ekranın elimin üstünde olmasını tercih ederim. Pratiklik önemli değil.

Hocam ürünlerin fly more combo versiyonlarının üretimimi bitti acaba bilginiz var mı? Bir de sizce hangi kumanda versiyonu daha iyi olur? Ekransız olanı hem sinyal kalitesi hem de daha ergonomok gelmesinden dolayı tercih edeceğim sanırım. Joystickleri tutarken elim ekranın bir kısmını kaplayacak zaten, ekranın elimin üstünde olmasını tercih ederim. Pratiklik önemli değil.
Bence ekranlı olanı tercih edin. Telefon takıp çıkarmak, uçuş esnasında arama gelmesi vs ile uğraşmazsınız. Zaten CE modunda menzil çok uzun değil. Antensiz olması dezavantaj ama ekransız olması bence daha büyük eksi. Eğer ekransız kumanda istiyorsanız, Fimi X8 Mini 3 bence DJI Mini 3'ten daha mantıklı olur.

Bence ekranlı olanı tercih edin. Telefon takıp çıkarmak, uçuş esnasında arama gelmesi vs ile uğraşmazsınız. Zaten CE modunda menzil çok uzun değil. Antensiz olması dezavantaj ama ekransız olması bence daha büyük eksi. Eğer ekransız kumanda istiyorsanız, Fimi X8 Mini 3 bence DJI Mini 3'ten daha mantıklı olur.
Ergonomi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ergonomi derken neyi kastediyorsunuz?
Ekranlı kumanda hem daha ağır olacak hem de ellerim ekranı kapayacak hocam. Ekranın üstte olması daha iyi olur gibi.

Yanlışım varmış bu arada hocam, ekransız kumanda telefon ile daha ağır oluyor. Takıldığım tek nokta:
hem de ellerim ekranı kapayacak hocam. Ekranın üstte olması daha iyi olur gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı