M Mehmet kadri Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 İyı günler ben internet değiştirmek istiyorum ve kampanyalara baktım Superonline'de uygun bir fiyata yalın VDSL paketini gördüm... Bu yalın VDSL ne demek? Dosya Ekleri Screenshot_20230718-152100.png 109,9 KB · Görüntüleme: 201
İyı günler ben internet değiştirmek istiyorum ve kampanyalara baktım Superonline'de uygun bir fiyata yalın VDSL paketini gördüm... Bu yalın VDSL ne demek?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Eskiden ev telefonu ile satılıyordu, şu an sadece internet şeklinde. Yalın o demek. Yalnız internet yani. Artı 0 Eksi
Eskiden ev telefonu ile satılıyordu, şu an sadece internet şeklinde. Yalın o demek. Yalnız internet yani.
KS KS M Mehmet kadri Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 chalr dedi: Eskiden ev telefonu ile satılıyordu, şu an sadece internet şeklinde. Yalın o demek. Yalnız internet yani. Genişletmek için tıkla... Yani modem aracılığıyla verilen internetten hiçbir farkı yok değil mi? Artı 0 Eksi
chalr dedi: Eskiden ev telefonu ile satılıyordu, şu an sadece internet şeklinde. Yalın o demek. Yalnız internet yani. Genişletmek için tıkla... Yani modem aracılığıyla verilen internetten hiçbir farkı yok değil mi?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Mehmet kadri dedi: Yani modem aracılığıyla verilen internetten hiçbir farkı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Mehmet kadri dedi: Yani modem aracılığıyla verilen internetten hiçbir farkı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz?
KS KS M Mehmet kadri Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 chalr dedi: Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayıt kullanmıyroum Artı 0 Eksi
chalr dedi: Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayıt kullanmıyroum
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 Mehmet kadri dedi: Hayıt kullanmıyroum Genişletmek için tıkla... O zaman şu an kullandığınız internet de aynı şekilde yalın internet. Artı 0 Eksi
Mehmet kadri dedi: Hayıt kullanmıyroum Genişletmek için tıkla... O zaman şu an kullandığınız internet de aynı şekilde yalın internet.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #7 chalr dedi: Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon görüşmesi yaparken kesilen internetler. Eski günleri anımsadım, ne zorluklar çekmişiz. Artı 0 Eksi
chalr dedi: Yok. Artık bu yalın ibaresi bir alışkanlık olmuş firmalar için eskiden kalan. Şu an ev telefonu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon görüşmesi yaparken kesilen internetler. Eski günleri anımsadım, ne zorluklar çekmişiz.
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #8 Cozen24 dedi: Telefon görüşmesi yaparken kesilen internetler. Eski günleri anımsadım, ne zorluklar çekmişiz. Genişletmek için tıkla... Ben o kadarını görmedim neyse ki , ucu ucuna yakaladım o dönemi. Artı 0 Eksi
Cozen24 dedi: Telefon görüşmesi yaparken kesilen internetler. Eski günleri anımsadım, ne zorluklar çekmişiz. Genişletmek için tıkla... Ben o kadarını görmedim neyse ki , ucu ucuna yakaladım o dönemi.