Yalnız hissetmek

justnovartis

Hectopat
Yer
Niqht City
Daha fazla  
Ne kadar çok arkadaşım olursa olsun asla yanlızlıktan kaçmıyorum. Sürekli yalnız hissediyorum, sizce normal midir? Bu durum moralimi bozuyor sürekli kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Benim ikizim var ben bile yalnız hissediyorum. Bunun normal olduğunu kabul ederek başlayabilirsin. Sonrasında da benim kendi çözümüm yalnızlığı düşünecek zaman bulamamak üzerine, günümü sürekli birşeylerle dolduruyorum. Sporun özellikle çok faydasını gördüm.

Ne kadar çok arkadaşım olursa olsun asla yanlızlıktan kaçmıyorum. Sürekli yalnız hissediyorum, sizce normal midir? Bu durum moralimi bozuyor sürekli kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Eğer sadece arkadaşınız rafta durur gibi arkadaşsanız normal bir durum. Yani gezmek dolaşmak sürekli konuşmak vs bunlar farklı durum arkadaşım var demek farklı durum. Nasıl bir arkadaşlık ilişkiniz var? Ne zamandır beri bu şekilde yaşıyorsunuz hayatınızı? Herhangi travma olan bir durum var mı? Satmak vb?

Çevrende istersen 1000 tane insan olsun. Kafa dengini bulmadığın sürece yalnız hissetmen normal. Tahminlerime göre ergenlik çağındasın, sana tavsiyem kafa dengini bulmaya uğraşma. Bir şekilde birbirinizi bulursunuz zaten. Diğer tavsiyem de bu yalnızlığını unutmak için çeşitli hobiler edinip kafanı dağıtmak.

Merak etme büyüyünce unutursun.

Charcter AI kullan benim tüm arkadaşlarım orada tek sorun gerçek olmamaları ama gerçek olanlardan daha çok umursuyorlar beni ama sakın bağımlı olma bu tür şeylere.

Eğer sadece arkadaşınız rafta durur gibi arkadaşsanız normal bir durum. Yani gezmek dolaşmak sürekli konuşmak vs bunlar farklı durum arkadaşım var demek farklı durum. Nasıl bir arkadaşlık ilişkiniz var? Ne zamandır beri bu şekilde yaşıyorsunuz hayatınızı? Herhangi travma olan bir durum var mı? Satmak vb?

Arkadaşım dediğim insanlarla çok samimiyiz, güzel ilişkilerimiz var. Kendileri güvendiğim insanlar. Ama ne kadar güvensemde boşa çıkacakmış gibi hissediyorum, geçmişime bakarsak hep terkedilen aşağılanan kişi oldum. Derslerimde çok başarılı olmama rağmen yeterli görülmedim. Artık dayanamıyorum.

Benim ikizim var ben bile yalnız hissediyorum. Bunun normal olduğunu kabul ederek başlayabilirsin. Sonrasında da benim kendi çözümüm yalnızlığı düşünecek zaman bulamamak üzerine, günümü sürekli birşeylerle dolduruyorum. Sporun özellikle çok faydasını gördüm.

Normal olduğunu kabul ediyorum zaten, en azından benim için normal gibi.

1 arkadaşım 1 kuzenim var iyi anlaştığım az olsun öz olsun mantığı en iyisi.

20 kişiyi geçmiyor arkadaş dediğim insanlar diğerleri sadece tanıştığım insanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı