Yalnız olmaya alıştım

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Yaş 18. Hayatimda arkadaşlarım tarafından hep kandırıldım. Herkesi çevremden çıkarttım. Arada sırada görüştüğüm kişiler var. Kendi kafamdaki ben ile arkadaş oldum artık derdimi içime anlatıyorum. Ailemle görüşüyorum sadece, zaten onlar olmasa şizofreni olurum herhalde. Sigaram bana dost olmuş ben ona. Hiç sevgilim olmadı birini sevdim ama ona açıldığımda ret yedim. Ne bir daha sevecek gücüm ne de isteğim kaldı. Yalnızliga alıştım dostlar.

Seninkisi yalnızlıktan biraz öte bir durum. Şu anda sen tek başınasın ve bunu çözmek istemiyorsan sorunlarına da katlanırsın.

Bence sen kafa dengi arkadaş bulmamışsın henüz. Kafa dengi ve ortak keyifleri paylaştığın arkadaş ve arkadaş grupların olunca bu durum değişecektir. Yaşın itibariyle de genel olarak zorunlu ortamlardan dolayı arkadaşların olmuş, lakin anladığım içselleştirememişsin. Bu kadar derin ve efkarlı olmaya gerek yok biraz dünyaya açılmaya çalış. Yalnızlık gerçekten imkansız birşey çünkü insan sosyal bir varlık. Arada inzivaya çekilmek çok ayrı bir şey.

Aileme anlattığım bazı şeyler var ama herkesin kendi içine attığı sorunları vardır mutlaka bende öyleyim.
Ailenizle zaten konuşursunuz o normal bir şey ama bazı sorunları çözmek için gerçekten güvenebileceğiniz insanlar gerekli. İnsanlardan kastettiğim aile dışı üyeler. Yoksa herkes sorunları yüzünden yalnız kalırdı ve sosyal bir ortam olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…