Yalnız olmaya alıştım

Asosyalliği destekliyorum. Türkiye gibi bir toplumda tanışacağın insanlar ne kadar mantıklı olabilir ki? Çevremde ailem, sevgilim ve bir kaç arkadaşım dışında hiç kimse yok bundan mutluyum. Türk insanı çağın gerisinde yaşıyor bu yüzden çevremde fazla insan bulundurmuyorum. Yani diğer insanlardan daha zekiyim, daha mantıklı düşünüyorum ve onları çevremde tutmak için bana bir şey katmıyorlar neden bu tarz soytarı bile denilebilecek insanlarla dolu çevre yapıp millete en sosyal benim diye hava atayım ki? Bu benim düşüncem ve egoistçe bir yorum olduğunu düşünmüyorum.

Boş boş insanlarla hoşlanmadığım halde sırf yalnız kalmamak için beraber olmak bana mantıksız geliyor. Kaliteli yalnızlıklar insanlara sanılandan çok daha fazla şey katabilir. Tabii bunun için sağlam bir psikoloji ve karakter yatkınlığı gerekebilir. Tek başınayken canın sıkılıyorsa maalesef çare arkadaşlar.

Biraz da kendimden bahsedeyim.

Bugün öğleden sonra dışarıya dolaşmaya çıktığımda okuldan çıkan çocukları, gençleri gördüm. Açıkçası o zaman fark ettim. Arkadaşlığın nasıl birşey olduğunu unutmuşum...

Yeni dönemdekilere hiçbir şekilde güvenmiyorum. Kendimi onlardan soyutladım, doğrunun bu olduğunu biliyorum. Zaten farklıydım ve artık iyice devirden bağımsız oldum.

3 yıl oldu. Artık çevremde hiç kimse kalmadı. Annem, babam bile beni dinlemek istemiyor. Sen yalnız değilsin evlat. Benim doğru düzgün diyalog kurduğum hiç kimse yok.

Biliyorum, şimdi "üzgün" atacaksınız. Bunun hiçbir anlamı yok çünkü ben kendimi kapattım. Bunu ben istedim ve yaptığımın arkasındayım.

Yaş 18. hayatimda arkadaşlarım tarafından hep kandırıldım. Herkesi çevremden çıkarttım. Arada sırada görüştüğüm kişiler var. Kendi kafamdaki ben ile arkadaş oldum artık derdimi içime anlatıyorum. Ailemle görüşüyorum sadece, zaten onlar olmasa şizofreni olurum herhalde. Sigaram bana dost olmuş ben ona. Hiç sevgilim olmadı birini sevdim ama ona açıldığımda ret yedim. Ne bir daha sevecek gücüm ne de isteğim kaldı. Yalnızliga alıştım dostlar.

26'lık versiyonunum kardeşim kendini yalnız hissetme aile anca kaybedilince anlarsın ne denli büyük şeye sahip olduğunu. İslam inancım yok haline şükret demeyeceğim sadece kendini iyi hissetmek için hobi edin sigara da kullanma ben tiksindirip bırakmayı başardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı