BurakBirinci1
Hectopat
Evet hocam doğru söylüyorsunuz ama burada nasıl biriyle buluşabilirim ki? yani sosyal medyadan birisiyle buluşmak çok zor olduğunu tahmin ediyorum.Hocam burda sanal alem ile alakalı tavsiyem tamamen dünyanızı orada döndürmeniz değil. Bunu bir anahtar olarak düşünün. Oradan bulacağınız insanlar ile bakarsınız bir bağ kurarsınız dışarıda sürekli görüştüğünüz bir ortama belki de girersiniz bu size bir kapı açabilir.
Hayır hocam alakası yok herkes date peşinde koşuyor zaten çok basit biriyle artık tanışıp birkaç güne buluşma ayarlamanız önceden daha herkes kapalıydı bu tip olaylara kimse güvenmezdi etmezdi ama şimdi herkes rahat.Evet hocam doğru söylüyorsunuz ama burada nasıl biriyle buluşabilirim ki? yani sosyal medyadan birisiyle buluşmak çok zor olduğunu tahmin ediyorum.
Estağfurullah hocam tecrübeniz kıt kalmıyor tabii ki öyle düşünmeyin. Bu tarz şeylerin kendiliğinden oluştuğunu bende düşünüyordum. Fakat pandemi sürecinden beridir bu inancım kırılmaya başladı. Çünkü sürekli aynı rutin dönüyor. Bende çok büyük yaşta değilim. Yaşım 19 haliyle hiçbir tecrübemiz de yok. Bu tecrübe olmayınca da işverenler ne yazık ki yüzümüze baktıkları bile yok. Bu sebepten ötürü artık bende kalkıp bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşündüm. Belki bir umuttur diyerek..Hocam işe girdiğiniz zaman zaten sosyal çevreniz oluşur diye düşünüyorum, maddi durumunuz da düzeleceği için spora başlayıp kendinizu geliştirebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra sosyal çevre de illaki gelecektir diye düşünüyorum, her şey kendiliğinden gelir. Çünkü arkadaş sahibi insanların da arkadaşları bu tarz ortamlardan olabiliyor. Siz daha çok bilirsiniz tabi 16 yıllık tecrübem kıt kalıyor ama bu işler böyle, başka nasıl olacak ki?
Sormamın mahsuru yoksa insanlar hangi platformlarda tanışıyor? Mesela Instagram gibi platformu düşünürsek fake insanların da olduğu gerçeği gözümü korkutuyor.Hayır hocam alakası yok herkes date peşinde koşuyor zaten çok basit biriyle artık tanışıp birkaç güne buluşma ayarlamanız önceden daha herkes kapalıydı bu tip olaylara kimse güvenmezdi etmezdi ama şimdi herkes rahat.
Hocam hızlı ve güvenilir olarak instagram işinizi görür. Tinder'da diğer bir seçenek ama biraz kısıtlayıcı ve fake profillerin dolu olduğu bir yer.Estağfurullah hocam tecrübeniz kıt kalmıyor tabii ki öyle düşünmeyin. Bu tarz şeylerin kendiliğinden oluştuğunu bende düşünüyordum. Fakat pandemi sürecinden beridir bu inancım kırılmaya başladı. Çünkü sürekli aynı rutin dönüyor. Bende çok büyük yaşta değilim. Yaşım 19 haliyle hiçbir tecrübemiz de yok. Bu tecrübe olmayınca da işverenler ne yazık ki yüzümüze baktıkları bile yok. Bu sebepten ötürü artık bende kalkıp bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşündüm. Belki bir umuttur diyerek..
Sormamın mahsuru yoksa insanlar hangi platformlarda tanışıyor? Mesela Instagram gibi platformu düşünürsek fake insanların da olduğu gerçeği gözümü korkutuyor.
Hocam hızlı ve güvenilir olarak Instagram işinizi görür. Tinder'da diğer bir seçenek ama biraz kısıtlayıcı ve fake profillerin dolu olduğu bir yer.
Hocam genelde hikaye yanıtlamaları iş görüyor. Hikayesine ifade bırakabilirsiniz yada attığı hikayeyle ilgili bir yorum yapabilirsiniz. Yani direkt merhaba - selam gibi şeyler yazmaktan kaçının kadınların %90'ı bunları takmaz görüldü atar biraz ilgilerini çekmeye çalışın kısaca farklı olun.Instagram'da mesela beğendiğim birisi var diyelim. Mesaj atıp sohbet mi ediyorlar? Mağaradan çıkmış gibi sordum. Mazur görün.
Hocam genelde hikaye yanıtlamaları iş görüyor. Hikayesine ifade bırakabilirsiniz ya da attığı hikayeyle ilgili bir yorum yapabilirsiniz. Yani direkt merhaba - selam gibi şeyler yazmaktan kaçının kadınların %90'ı bunları takmaz görüldü atar biraz ilgilerini çekmeye çalışın kısaca farklı olun.
Yorumları tek tek okumadım. Fikrimi şöyle. Anlattığın yalnızlığı aşmak istiyorsan önce iş bulup çalışman lazım. Para kazanmak öz güven toparlanmanı sağlıyacaktır. Ayrıca çalıştığın için kendi hayatınla meşgul olmaya başlayacaksın. İlk tavsiyem iş bul. Bu hayat parası olana kolaydır. Kendi şahsi giderlerini karşılaman şart. Spor salonu olmayabilir. Kitap okursun. Kız arkdaşın olsa ne olur olmasa ne olur? Hepsi ne kadar paran varsa o kadar ederin var derdinde. Çok acil işe başlaman gerek. Sonra iş değişir filan aldığın parayala kendini eğitim kurslarına yönlendirebilirsin filan uzar gider.
Vallahi ben dahil birçok kişi böyle bir durum içinde. Belki bu yüzden İnternet bu kadar büyüdü. Çevrende bulamayacağın insanları internette bulabilmek, harika bir şey. Tabii gerçek hayattaki dostluklar çok ayrı. Böyle bir durumda ne yapabilirim inan bilmiyorum. Belki internettekilere derdini anlatabilirsin- Doğru, bunu zaten yapıyorsun.