- Makaleler
- 4
Hocam bence şuan işe girmeye çalışmak dışında net bir çıkış yolu yok. Yine de siz benden daha iyi bilirsiniz, çok da dikkate almayın benim yaşımdaki birini bu tarz konularda. Ama sizin benim gözümden bakıldığında tek çıkış yolunuz işe girmek, veya işe girmeye çalışmak olarak gözüküyor. Başarılar dilerim. İnşallah muradınıza erersiniz, ama bence spor da yapınEstağfurullah hocam tecrübeniz kıt kalmıyor tabii ki öyle düşünmeyin. Bu tarz şeylerin kendiliğinden oluştuğunu bende düşünüyordum. Fakat pandemi sürecinden beridir bu inancım kırılmaya başladı. Çünkü sürekli aynı rutin dönüyor. Bende çok büyük yaşta değilim. Yaşım 19 haliyle hiçbir tecrübemiz de yok. Bu tecrübe olmayınca da işverenler ne yazık ki yüzümüze baktıkları bile yok. Bu sebepten ötürü artık bende kalkıp bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşündüm. Belki bir umuttur diyerek..
Sormamın mahsuru yoksa insanlar hangi platformlarda tanışıyor? Mesela Instagram gibi platformu düşünürsek fake insanların da olduğu gerçeği gözümü korkutuyor.