Yalnızlık nasıl aşılır?

Estağfurullah hocam tecrübeniz kıt kalmıyor tabii ki öyle düşünmeyin. Bu tarz şeylerin kendiliğinden oluştuğunu bende düşünüyordum. Fakat pandemi sürecinden beridir bu inancım kırılmaya başladı. Çünkü sürekli aynı rutin dönüyor. Bende çok büyük yaşta değilim. Yaşım 19 haliyle hiçbir tecrübemiz de yok. Bu tecrübe olmayınca da işverenler ne yazık ki yüzümüze baktıkları bile yok. Bu sebepten ötürü artık bende kalkıp bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşündüm. Belki bir umuttur diyerek..

Sormamın mahsuru yoksa insanlar hangi platformlarda tanışıyor? Mesela Instagram gibi platformu düşünürsek fake insanların da olduğu gerçeği gözümü korkutuyor.
Hocam bence şuan işe girmeye çalışmak dışında net bir çıkış yolu yok. Yine de siz benden daha iyi bilirsiniz, çok da dikkate almayın benim yaşımdaki birini bu tarz konularda. Ama sizin benim gözümden bakıldığında tek çıkış yolunuz işe girmek, veya işe girmeye çalışmak olarak gözüküyor. Başarılar dilerim. İnşallah muradınıza erersiniz, ama bence spor da yapın 😁

Hocam bence şu an işe girmeye çalışmak dışında net bir çıkış yolu yok. Yine de siz benden daha iyi bilirsiniz, çok da dikkate almayın benim yaşımdaki birini bu tarz konularda. Ama sizin benim gözümden bakıldığında tek çıkış yolunuz işe girmek, veya işe girmeye çalışmak olarak gözüküyor. Başarılar dilerim. İnşallah muradınıza erersiniz, ama bence spor da yapın 😁

Kendi çapımızda evimizdeki dumbell setleriyle yapıyorum hocam. İşe girebilirsem anında spor salonuna kayıt edeceğim kendimi. :) teşekkürler.

Aşılamaz alışılır hocam.

Alışkın olmaktan şikayet ediyorum hocam. Evet yalnız bir insanım daha önce de yalnızdım ama köpeğim olmayınca çocuğumu kaybetmiş gibi oldum. Boşluğa düştüm durum haliyle..

Anladım hocam, bunu düşüneceğim. Tinder ile Instagram'a birlikte bakacağım. Çok teşekkürler.

Sürekli kariyer, eleman gibi iş ilanları sitesinde dolanıyorum. Sürekli başvuruyorum ama ne dönen var ne bakan var. Vasıfsız ilanlarına bile başvurdum. Onda da bakan yok. Hocam işe gidebildiğim an yapacağım şeyleri zaten saymışsınız. Teşekkür ederim tavsiye verdiğiniz için.

Evet, hocam yapıyorum. Yapılacak illaki bir şeyler vardır diye düşünüyorum.

İş başvurularında sana dönen olmadı diye asla umudunu kaybetme. Bu hayatta insanı yaşatan umuttur. Para evet önemli etken. Parası olup umudunu kaybedenler olur. Parası olmayıp umudunu kaybedenler olmaz. Asla umudunu kaybetme. Aramaya devam. Bu hayata daha yeni başlıyorsun. Kazanacak çok paran var. Pozitif düşün.

İş başvurularında sana dönen olmadı diye asla umudunu kaybetme. Bu hayatta insanı yaşatan umuttur. Para evet önemli etken. Parası olup umudunu kaybedenler olur. Parası olmayıp umudunu kaybedenler olmaz. Asla umudunu kaybetme. Aramaya devam. Bu hayata daha yeni başlıyorsun. Kazanacak çok paran var. Pozitif düşün.

Çok teşekkür ederim..

Alışkın olmaktan şikayet ediyorum hocam. Evet yalnız bir insanım daha önce de yalnızdım ama köpeğim olmayınca çocuğumu kaybetmiş gibi oldum. Boşluğa düştüm durum haliyle.

Sizi gerçekten iyi anlıyorum çünkü yaklaşık 1.5 senedir aynı boşluktayım. Nadir olarak 1-2 arkadaşım var ve şu an ikisini kaybettim 1'sini de kaybetmek üzereyim ve bu durum gerçekten aşırı koyuyor ama baktığım zamanda elimden gelen çok bir şey olmuyor çok sevdiğim bir sevgilim var hayatımı onunla geçiriyorum genelde. Ama insan tabii ki arkadaşıda olması istiyor yani yavaş yavaş alıştım bu konuya birkaç insanlada konuşunca bakıyorum ki milletin çoğu çocukluğun çok güzel geçirmiş ama bana bir çocukluk anını anlat deseler susar kalırım şimdi fark ediyorum ki sanırım çok eğlenememişim sadece eğlendim sanmışım yavaş yavaş alışmakla beraber yavaş yavaş kendimide kaybediyorum şu anda aktivite olsun diye spora başladım ama o da çok etkili olmadı açıkçası çok arkadaşım olsun diye çabalayan biri değilim ama yani böyle bir şey için neye çaba gösteceğim ki? Neyse çok da tın deyip hayatımıza devam ediceğiz hocam. Eğer istersen sende birileriyle bağ kurmaya çalış peki nasıl diye sorarsan yavaş yavaş başla karşındakini dinle bir sorunu varsa çözüm üretmeye çalış benim o nadir arkadaşlarım genelde öyle oldu ve en yakın arkadaşlarımdi ama kaybettik işte daha geri dönüşü yok ama sen benim dediğimi elinden geldiğince yapmaya çalış baktın olmuyor. Biz arkadaş olalım?🥺

Sizi gerçekten iyi anlıyorum çünkü yaklaşık 1.5 senedir aynı boşluktayım. Nadir olarak 1-2 arkadaşım var ve şu an ikisini kaybettim 1'sini de kaybetmek üzereyim ve bu durum gerçekten aşırı koyuyor ama baktığım zamanda elimden gelen çok bir şey olmuyor çok sevdiğim bir sevgilim var hayatımı onunla geçiriyorum genelde. Ama insan tabii ki arkadaşıda olması istiyor yani yavaş yavaş alıştım bu konuya birkaç insanlada konuşunca bakıyorum ki milletin çoğu çocukluğun çok güzel geçirmiş ama bana bir çocukluk anını anlat deseler susar kalırım şimdi fark ediyorum ki sanırım çok eğlenememişim sadece eğlendim sanmışım yavaş yavaş alışmakla beraber yavaş yavaş kendimide kaybediyorum şu anda aktivite olsun diye spora başladım ama o da çok etkili olmadı açıkçası çok arkadaşım olsun diye çabalayan biri değilim ama yani böyle bir şey için neye çaba gösteceğim ki? Neyse çok da tın deyip hayatımıza devam ediceğiz hocam. Eğer istersen sende birileriyle bağ kurmaya çalış peki nasıl diye sorarsan yavaş yavaş başla karşındakini dinle bir sorunu varsa çözüm üretmeye çalış benim o nadir arkadaşlarım genelde öyle oldu ve en yakın arkadaşlarımdi ama kaybettik işte daha geri dönüşü yok ama sen benim dediğimi elinden geldiğince yapmaya çalış baktın olmuyor. Biz arkadaş olalım?🥺

Benim de çok arkadaşım olacağına az ama gerçek kardeşim gibi olmasına tercih ederim. Ben insanlar ile bağ kurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Sorun insanlarla nereden tanışabilirim? iş ve okul gibi yerlerde değilim. Siz lütfen kendinizi kaybetmeyin. Geçen sene de babannem bu aylarda vefat etmişti şimdi ise köpeğimi de kaybettim. Zaman zaman kendimi başka yerde buldum veya deliler gibi yalnız başıma ağlarken buldum. Ama hayat yine de görüyorsun ki devam ediyor isteseniz de istemeseniz de bu zamanı durduramıyorsunuz. Keşke durdurabilseydik. Hayatın bize neler yaşatacağını bilmiyorum ama çok şey yaşayacağımızı da biliyorum. Tabii ki sizinle arkadaş olmak isterim. Neden istemeyeyim ki?

Benim de çok arkadaşım olacağına az ama gerçek kardeşim gibi olmasına tercih ederim. Ben insanlar ile bağ kurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Sorun insanlarla nereden tanışabilirim? iş ve okul gibi yerlerde değilim. Siz lütfen kendinizi kaybetmeyin. Geçen sene de babannem bu aylarda vefat etmişti şimdi ise köpeğimi de kaybettim. Zaman zaman kendimi başka yerde buldum veya deliler gibi yalnız başıma ağlarken buldum. Ama hayat yine de görüyorsun ki devam ediyor isteseniz de istemeseniz de bu zamanı durduramıyorsunuz. Keşke durdurabilseydik. Hayatın bize neler yaşatacağını bilmiyorum ama çok şey yaşayacağımızı da biliyorum. Tabii ki sizinle arkadaş olmak isterim. Neden istemeyeyim ki?
Bu mesajı görmemişim özür dilerim.Ayrica güncel olarak tüm yakın arkadaşlarımı kaybettim ama birisiyle aramı düzelttim ama oda eskisi gibi değil şuan aşırı derece bunalmaya başladım hiç bir şeye odak atamıyorum şuan da kafam çok neyse ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı