Yalnızlık ve sevilmemek

Futbolda çok yetenekliyimdir bir zamanlar takımda oynadım sonra bıraktım sebebim ailemin olmaz demesi vs. yani engelsiz bir şeyim yok her şeyde artık nasıl davranacağımı biliyorum tek istediğim iyi bir arkadaş.

Bilirim o zamanları beni okulda herkes tanırdı ama ben kendi içime yalnızdım. Seninki de benim gibi ben senin durumunda hedef koyarak günleri atlatıyordum mesela yarın oyun oynarım akşama ders çalışırım ertesi gün böyle şöyle geçirirdim okula çok kafana takma öyle böyle bitiyor.

Kendi kendime düşünüyorum acaba okul bitince bütün bu dertler biticek mi veya devam edecek mi diye inşallah biter.

Konu başından itibaren anlatıyorum zaten alışkınım ama doğaya ayak uydurmazsan doğa seni siler.

Kendi kendime düşünüyorum acaba okul bitince bütün bu dertler bitecek mi veya devam edecek mi diye inşallah biter.

Okul bitince asıl gerçek dertler başlıyor : )

Bazen çok daraldığım zaman da en iyi dostum bilgisayar veya konsol oluyor benim için en önemli şeylerden biri çok rahatlatıyor dertleri bir nebze olsa da unutturuyor.

İnsanlara gereksiz yere fazla iyi davranırsan sana saygıları bitiyor, bunu eskiden anlamıştım eskiden kimseye hakaret etmez nazik kibar iyi olmaya çalışırdım arkadaşlarıma yemek alırdım ancak sonradan öğrendim ki beni kullanmışlar arkamdan konuşmuşlar aynı şekilde akrabalarımdanda böyle tavırlar gördüm beni hep çok iyi biri olarak tanımlıyorlardı ancak davranışları insanın gururuna dokunuyordu bende senin gibi içime attım hep bu sefer insanlardan uzaklaştım ancak kötü olan gene ben oldum, şimdi ise eskisi gibi değilim kendimi daha iyi savunuyorum ve insanlara gereksiz yere iyi davranmıyorum yani efendi erkek sendromundan çıkmıştım insanlarada eskisi gibi davranmayınca o davranışlarını bıraktılar.

Sendede anladığım kadarıyla efendi erkek sendromu var efendi olmak iyidir ancak yerine göre iyidir sen bir erkeksin yeri gelir sert kabada olursun yeri gelir adamına göre iyi biri olursun ancak sen biraz efendiliği abartmışsın sana tavsiyem insanlara gereksiz ilgi verme biraz daha maskülen bir erkek ol, herkese kötü davran demiyorum sadece adamına göre davranmak en iyisidir onu anlatmak istiyorum.

Yazdığını anladım bunu deneyeceğim hayır demeyi özellikle sağ olun ama gene eksikler kalacak.

Bazen çok daraldığım zaman da en iyi dostum bilgisayar veya konsol oluyor benim için en önemli şeylerden biri çok rahatlatıyor dertleri bir nebze olsa da unutturuyor.

Şu an öyle yapıyorum: )

Benim de durumum seninki gibiydi. Ortaokul 3’e kadar aşırı sosyaldim. Lisenin ilk iki yılı çok zorbalanmıştım. Travma kalmıştı. Lise 3 yani lise sonda düzgün güzel bir sınıfa düştüm. 5 sene aradan sonra yeniden sosyalleşebildim. Ama zorbalandıktan sonra zorbalmayan iyi niyetli kişilere bile içinde biraz güvensizlik oluyor. Yaşım 38 oldu, güzel ve geniş bir çevrem var ama hala içimde güvensizlik yok değil

Yok hocam meraktan sordum. Bende 15 yaşındayım.

Yazdığını anladım bunu deneyeceğim hayır demeyi özellikle sağ olun ama gene eksikler kalacak.

Şu an öyle yapıyorum: )

RDR 2 oynamani tavsiye ederim Türkçe yama ile dert filan hatırlamazsın bir süre çok iyi bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…