Yalnızlık...

@Ghoad En iyisini yapmışsın. Kimseye çok yüz verme... Ondan hoşlandığın için kafaya daha çok takıyorsun. Buda seni oldukça üzüyor... Fazla arkadaşın olmayınca, kendi içine kapanıyorsun. Benden sana tavsiye olarak kesinlikle bir ilgi alanı bul kendine. Müzikle uğraş, resim yap, spora git vs... Emin ol çok daha faydası dokunur sana yanındaki "egoist" tiplerden...

Zaten sizin de içinde bulunduğunuz, yanlış hatırlamıyorsam yalnızlık konulu bir yazı okumuştum. İlgi alanı olarak karete ve yüzme ile ilgileniyorum. Zaten artık öyle "egoist" tiplerle ilişkimi kestim. Böyle yanında sadece birkaç has arkadaş ile zaman daha hızlı geçiyor.

Evet benim de vardı böyle konum... En iyisini yapmışsın. Bu tarz düşüncelerden kurtulmanın en kolay ve etkili yolu, kafanı sürekli olarak meşgul tutmaktır bence... Boş durdukça daha fazla düşünmeye başlıyorsun bu tarz durumları...

Kız gelmiş bana; "sen birini seviyorsun ama anlamadım" diye sorular soruyor. Ne yapmam gerek tam olarak?

Kız gelmiş bana; "sen birini seviyorsun ama anlamadım" diye sorular soruyor. Ne yapmam gerek tam olarak?
Aynı durumu, 4-5 gün önce yaşadım...[emoji56] Kendisi ile konuşurken bana "sen kesinlikle birine aşıksın" dedi. Güldüm ve anlatmadım bende. Sonra bana "beni mi yakın bulmuyorsun kendine" dedi anlatmayınca... Kendisinden gerçekten hoşlanıyorum. mantıken böyle davranmamam lazım. Ama duygularım, her zaman mantığımı dövüyor...

Ben 3 ihtimal görüyorum;
1-Senin açılıp teklif yapmanı istiyor. Kabul edecek.
2-Senin teklif yapmanı istiyor. Şaşırmış gibi yapacak. Hoşuna gidecek. Kabul etmeyecek.
3-Düzgün bir karakteri var. Seni arkadaş olarak görüyor. Hoşlandığın biri varsa aracı olmak istiyor.

Kızı tanıyan sensin. Analiz yap ve bulduğun sonuca göre hamleni seç.

Anladığım kadarıyla 1. Çünkü sevdiğin kıza git hemen söyle diyor her seferinde. Beklersen olmaz diyor.

@Ghoad Yapıştır gitsin hocam o zaman teklifi.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

@Ghoad Yapıştır gitsin hocam o zaman teklifi.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağolun hocam benden olumlusunuz vallahi. Kız çok dengesiz. Nedense içimden bir ses 15 tatilde bekle, gözlemle, bakalım seninle konuşucak mı, diyor. Çünkü kaybedince de kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…