G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 11 Şubat 2018 #51 Cezalı dedi: Sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuzun devamını temenni ederim. @Ghoad Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Üzülmeye ne gerek var? Hepimiz mutlu olalım [emoji2]
Cezalı dedi: Sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuzun devamını temenni ederim. @Ghoad Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Üzülmeye ne gerek var? Hepimiz mutlu olalım [emoji2]
Cezalı Kilopat Katılım 6 Kasım 2017 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #52 @Ghoad -Hadi olalım. Öyle bir yazdınız ki cevabı oturduğum yerde sesli verdim.
G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 11 Şubat 2018 #53 Cezalı dedi: @Ghoad -Hadi olalım. Öyle bir yazdınız ki cevabı oturduğum yerde sesli verdim. Genişletmek için tıkla... Artık o kadar oturup düşündüm ki, mutluluğun formülünü buldum. Aslinda basitmiş. Sana zarar verenleri dinlemeyince düzeliyor. Zaten bu forumda mutlu olmama şansımız yok ki [emoji2]
Cezalı dedi: @Ghoad -Hadi olalım. Öyle bir yazdınız ki cevabı oturduğum yerde sesli verdim. Genişletmek için tıkla... Artık o kadar oturup düşündüm ki, mutluluğun formülünü buldum. Aslinda basitmiş. Sana zarar verenleri dinlemeyince düzeliyor. Zaten bu forumda mutlu olmama şansımız yok ki [emoji2]
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 11 Şubat 2018 #54 Cidden tam da şu anda açmak istediğim konu daha öncede yazım herhalde ama yine denk geldim ya hada çok hatırlıyorum böyle
Cidden tam da şu anda açmak istediğim konu daha öncede yazım herhalde ama yine denk geldim ya hada çok hatırlıyorum böyle
E eopFnc Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2018 #55 Ben de yalnızım mesela sinemaya hep tek başıma giderim.
G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 12 Şubat 2018 #56 eopFnc dedi: Ben de yalnızım mesela sinemaya hep tek başıma giderim. Genişletmek için tıkla... Birlikte gidebiliriz [emoji2]
eopFnc dedi: Ben de yalnızım mesela sinemaya hep tek başıma giderim. Genişletmek için tıkla... Birlikte gidebiliriz [emoji2]
G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 12 Şubat 2018 #57 Yol yaptı yol dedi: Cidden tam da şu anda açmak istediğim konu daha öncede yazım herhalde ama yine denk geldim ya hada çok hatırlıyorum böyle Genişletmek için tıkla... Hocam çok takmayalım bence. Düzelir zamanla.
Yol yaptı yol dedi: Cidden tam da şu anda açmak istediğim konu daha öncede yazım herhalde ama yine denk geldim ya hada çok hatırlıyorum böyle Genişletmek için tıkla... Hocam çok takmayalım bence. Düzelir zamanla.
G Ghostrider8483 Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 0 5 Mayıs 2018 #58 @Ghoad zamanında size bir tavsiye vermiştim. Açıkcası sonuç ne oldu merak ettim öyle gezinirken. Vazgeçmişsiniz en son. Hala aynı mı?
@Ghoad zamanında size bir tavsiye vermiştim. Açıkcası sonuç ne oldu merak ettim öyle gezinirken. Vazgeçmişsiniz en son. Hala aynı mı?
G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 8 Mayıs 2018 #59 Ghostrider8483 dedi: @Ghoad zamanında size bir tavsiye vermiştim. Açıkcası sonuç ne oldu merak ettim öyle gezinirken. Vazgeçmişsiniz en son. Hala aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyelerinizi uyguladım. 2 ay kadar birlikteydik ama bazı olaylar sonucu konuşmama kararı aldık. Nasip değilmiş ne diyelim [emoji1]
Ghostrider8483 dedi: @Ghoad zamanında size bir tavsiye vermiştim. Açıkcası sonuç ne oldu merak ettim öyle gezinirken. Vazgeçmişsiniz en son. Hala aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyelerinizi uyguladım. 2 ay kadar birlikteydik ama bazı olaylar sonucu konuşmama kararı aldık. Nasip değilmiş ne diyelim [emoji1]
G Ghostrider8483 Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 0 8 Mayıs 2018 #60 Ghoad dedi: Hocam tavsiyelerinizi uyguladım. 2 ay kadar birlikteydik ama bazı olaylar sonucu konuşmama kararı aldık. Nasip değilmiş ne diyelim [emoji1] Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ne diyim. Ama kısa sürmüş
Ghoad dedi: Hocam tavsiyelerinizi uyguladım. 2 ay kadar birlikteydik ama bazı olaylar sonucu konuşmama kararı aldık. Nasip değilmiş ne diyelim [emoji1] Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ne diyim. Ama kısa sürmüş