Yalnızlıktan ve her şeyden sıkılmak

depresiff3959

Femtopat
Daha fazla  
Herkese ayak uyduramıyorum, konuşamıyorum. Konuşurken heyecan panikatak oluyor çok yalnız hissediyorum. Dışlanmış hissediyorum ortamlarda. Şu an yurttayım resmen sınanıyorum. Şehir desen köyden beter üniversite ortamı çok soğuk birlik dayanışma yok. 1 tane arkadaş var o da sürekli ters. Yurtta ise çok yalnızım tek odadayım. İki kişiydik ama kafa dengi değildi bir de sevmiyordum en sonunda gitti odamdan hani çabaladım hep konuşmayı ama olmuyor ayak uyduramıyorum. Efendi insanımdır insanlar komik insanları seviyor fakat beceremiyorum 3 hafta tatilde çalıştım orada da kendimi yalnız hissediyordum konuşuyordum az çok ama yok geçmiyor bu duygu çok sıkılıyorum. Eve gidiyorum aile evine yine aynı gene yalnızlık duygusu hiç arkadaşım yok. Aslında iyi yalnızlık ama sıktı artık zaten depresyondayım ama yok ne yapabilirim arkadaşlar böyle hayat ilerlemiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese ayak uyduramıyorum, konuşamıyorum. Konuşurken heyecan panikatak oluyor çok yalnız hissediyorum. Dışlanmış hissediyorum ortamlarda. Şu an yurttayım resmen sınanıyorum. Şehir desen köyden beter üniversite ortamı çok soğuk birlik dayanışma yok. 1 tane arkadaş var o da sürekli ters. Yurtta ise çok yalnızım tek odadayım. İki kişiydik ama kafa dengi değildi bir de sevmiyordum en sonunda gitti odamdan hani çabaladım hep konuşmayı ama olmuyor ayak uyduramıyorum. Efendi insanımdır insanlar komik insanları seviyor fakat beceremiyorum 3 hafta tatilde çalıştım orada da kendimi yalnız hissediyordum konuşuyordum az çok ama yok geçmiyor bu duygu çok sıkılıyorum. Eve gidiyorum aile evine yine aynı gene yalnızlık duygusu hiç arkadaşım yok. Aslında iyi yalnızlık ama sıktı artık zaten depresyondayım ama yok ne yapabilirim arkadaşlar böyle hayat ilerlemiyor?

Zamanla herkes yurt gerginliğini atlatınca arkadaş ortamı kuracak. O zamana dek iyi anlaş milletle. Bu bilgi gizlidir.

Bu forumda sizin gibi hisseden yüzlerce kişi var. Unutmayın hocam her şeyin bir sonu vardır. Şu an ne kadar kötü hissetsenizde bir gün bu duyguların hepsi geçecek. Siz geleceğe yönelik planlar yapın kendinizi geliştirmeye çalışın, mutluluğa ulaşacaksınız emin olun 😊 iyi sosyaller.

Güzel kardeşim kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin. Psikolojik destek almak ayıp bir şey değil. Bence ihtiyacın var. Bir düşün derim.

Kendinizi bir şeye adayın bir hedef koyun ve o hedef için çaba verin. İlginiz neye yönelikse o şeyler hakkında araştırmalar yapıp o tür şeylerle ilgilenin örnek veriyorum tarihe mi ilgilisiniz mesela tarihi yerlere gidin gezin dolaşın ve bol su içip sizin için emek vermeyen insanları da hayatınızdan çıkarın ve en önemlisi de kendinize olumsuz şeyler söylemeyin örnek veriyorum "ben depresifim, ben yalnızım, kimse beni sevmiyor" gibi gibi şeyler söylemeyin kendinize bir yerden sonra öyle oluyorsunuz.

Siz onlara değil onlar size ayak uydursun. Hayat kimilerine göre boş ve anlamsızdır bu yüzden hayat acı çekilip en sonunda varılan sevinç duygusundan ibarettir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı