Yama dosyaları virüs mü?

cankute

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben GTA San Andreas oyunu için GTA TR sitesinden bir yama dosyası indirdim (exe uzantılı). Exe dosyasını virüs Total internet sitesine attığımda ise şu üç virüsü buldu.
Kötü niyetli. A72D11
Generic. ML
Adware. Linkury. Win32.90704
Bunlar tehlikeli midir çok merak ediyorum. Eğer isterseniz diye resim de bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-02-07 114509.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-02-07 114509.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 130
Öncelikle merhaba. Ben GTA San Andreas oyunu için GTA TR sitesinden bir yama dosyası indirdim (exe uzantılı). Exe dosyasını virüs Total internet sitesine attığımda ise şu üç virüsü buldu.
Kötü niyetli. A72D11.
Generic. ML.
Adware. Linkury. Win32.90704
Bunlar tehlikeli midir çok merak ediyorum. Eğer isterseniz diye resim de bırakıyorum.

Hocam reklam virüsü diye uyarı vermişler trojan veya worm benzeri bir şey olmadığı için sorun yok. Endişe ediyorsanız Kaspersky ile tarama yapın.

Linkury adware son derece sorunlu, sinir bozucu bir enfeksiyondur. Sinir bozucu adware ailesinin klasik bir temsilcisidir. Böylece, belgili tanımlık virüs PC ekran açılır pencereleri ile basar. Sonuçta, bu yüzden adware-türü parazitler ilk etapta geliştirilen.
Google amcada böyle bir şey buldum.

Ben 10 tane site virüslü demediği sürece takmıyorum. Ama virüs virüstür. PC format atılır halde durmasında fayda var virüse karşı.

Exe dosyasını cihazımdan sildim, Malwarebytes ile tarama yaptım ama bir şey bulamadı, Kaspersky da inderecektim fakat Malwarebytes ile uyumsuz dedi, kurmadım o yüzden
Hocam reklam virüsü diye uyarı vermişler trojan veya worm benzeri bir şey olmadığı için sorun yok. Endişe ediyorsanız Kaspersky ile tarama yapın.
Virüs virüsdür sil işte.
sildim
Ben 10 tane site virüslü demediği sürece takmıyorum. Ama virüs virüstür. PC format atılır halde durmasında fayda var virüse karşı.
yani format mı atayım
Exe dosyasını daha kurmadım sildim,yine de format atmama gerek var mı

Exe dosyasını cihazımdan sildim, Malwarebytes ile tarama yaptım ama bir şey bulamadı, Kaspersky da inderecektim fakat Malwarebytes ile uyumsuz dedi, kurmadım o yüzden

sildim

yani format mı atayım
Exe dosyasını daha kurmadım sildim,yine de format atmama gerek var mı
Virustotal linkini paylaşır mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı