Yama virüs olarak algılanıyor

Nicknametakenn

Picopat
Oyun için yama indirdim. Açmadan önce virüs Total ile tarama yaptığımda iki virüs buldu. LNK/Agent.CH ve trojan. Agent!8.B1E adlı iki virüs olduğunu gösteriyor. Yamayı direkt sildim ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olup olmamasının konu ile ne alakası var acaba? Adam korsana destek mi istemiş? Korsan olup olmaması bizi ilgilendirmez, bizim yapmamız gereken sorunu çözmek. Her konuda duyar kasmayalım.
Duyar kasmıyorum. Herhangi bir orjinal oyunda yamayı kendisi indirip kuruyor buna ek olarak hiç virus olayıyla karşılaşmadım. Duyar kasmak değil tahmin yürütmek diyelim mantıken düşünürsek durum oraya çıkıyor.

İnternet üzerinde bazı siteler oyunun yaması olmamasına rağmen oyunu Türkçe'leştirdiğini iddia edip insanlara virüs bulaştırıyor. Bu sitelerden birinden indirmiş olma ihtimaliniz var eğer oyunun ismini söylerseniz yamanın çıkıp çıkmadığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Duyar kasmıyorum. Herhangi bir orjinal oyunda yamayı kendisi indirip kuruyor buna ek olarak hiç virus olayıyla karşılaşmadım. Duyar kasmak değil tahmin yürütmek diyelim mantıken düşünürsek durum oraya çıkıyor.
Oyunun orijinal olması ile yamada virüs bulunmasının alakası bile yok, Türkçe yama oyundan farklı şekilde indirilen bir eklentidir, sonradan indirilir. Oyunun orijinal olup olmamasının yamadaki virüsle alakası yok.

Kesin turkceyamaci.com üzerinden indirmiştir... Tahminen RDR2 oyununun yaması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı