Yamaha Pacifica 112j alınır mı?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa bir elektrogitar alacağım pek anlamıyorum gitardan birkaç arkadaşımın da önerisiyle 2.el almaya karar verdim bir tane pacificia 112j buldum herhangi bir sorunu yok bakımları yeni yapıldı diyor 4500 TL'ye anlaştık alınır mı?

Kendime belirlediğim bunu çalacağım dediğim bir parça yok her türden tarzdan çalacağım ondan hh-HSS terimi ile adlandırılan gitarlardan almam önerildi.

112j alınır ama sıfırı 13 bin ikinci eli 8 binden aşağı olmayan gitarı 4.500'e satıyorsa, gitarın neresinden ne çıkar orasını allah bilir.

Her gitarla her şey çalınabilir. Zaten iyi kötü bir şeyler çalmaya başlandığı zaman değiştirilir bu gitarlar. Şunu çalacaksan hss al, bunu çalacaksan hh ağır olur sss al kadar böyle saçma sapan, boş beleş bir muhabbet daha ben görmedim. Manyetik tercihi hali hazırda gitarı doğru düzgün çalabilecek durumdayken yapılır. Bu "Şunu çalacaksan bunu al, bunu alacaksan şunu al" muhabbetini yapan kim varsa verdiği herhangi bir tavsiyeyi dinlememek çok büyük yararınıza olur.

Son düzenleme:
"- bakımları yeni yapıldı" Cümlesi tehlikelidir ve beni hep kuşkulandırır. Gitar satarken söylenecek şeyler değildir. İşten anlamaz ya da kusur örtmeye çalışan birileri kurar bunları.

Gitarı ikinci el alacaksanız; Kimseye güvenmeyin, tatlı dile aldanmayın. Çok iyi bilen biri ile gidip deneyin ve elden alın. Kargo ile dolandırlma riskiniz yüksek olduğu gibi, taşıma esnasında oluşabilecek sorunlarda kimse sorumluluk kabul etmez ortada kalırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı